唔知點解肥叮叮前兩個禮拜開始,日日都要係個籠度瀨尿。
飲食好正常,日日都食勁多草,飲兩樽水。半日個廁所就痾滿。
我睇過,除左數量比冬天多之外,cc顔色同形狀都正常。
但係佢就係要整小小尿係廁所出面。幫佢抹干淨,一陣又痾過。
搞到腳仔同條尾都一朕味,仲黃曬~ 日日都要洗~
究竟點解會o甘ga? 佢會唔會有病? 定係隻隻兔到夏天都係o甘ga?
katy)) 2010-7-5 09:33:56 AM
佢有冇訓返D尿?
如果有可能佢太熱,所以訓D尿尿黎消暑… 咁樓主要諗諗佢屋企個消暑設計啦~
如果唔係係痾歪左,咁就勤清潔同埋用醋抺該位置啦
cole3ashley 2010-7-5 10:17:24 AM
好似又唔覺佢個身有尿wor~
如果真係因爲佢熱ge話,我想問下同佢剃毛好唔好?!
而且最近勁甩毛....:056:
katy)) 2010-7-5 11:03:20 AM
會唔會係個廁所滿左所以佢唔去...(我聽過有兔兔唔鐘意去滿左的廁所,會發脾氣=_=")
你未同過佢剪毛GE話,不如帶佢去兔兔寵物店/兔協度剪~~(可能會好FULL,打電話問下先)

勁甩毛---呀B都係呀(你睇下我個圖像...)夏天來了,佢要換新衣丫MA!
mandycpi 2010-7-5 05:15:58 PM
你隻兔兔幾大呀?
可能已經到左求偶時期la wor....
cole3ashley 2010-7-6 12:15:31 AM
re katy:
無ar~ 今日我o岩o岩倒完個廁所一陣~
就見到佢企係廁所邊噓噓聲o甘瀨la~ :050:

re mandycpi:
佢今年10月1歲~  
ar?會ga?

快速發帖