其實佢識聽,但我用新圈,佢有啲唔係咁慣^^

佢暫時識見到我隻手,就將兩隻手放上去,同埋識聽林B、跳(跳圈),遲啲有時間訓練熟啲加新項目再上載啲片分享:053:

angietsang 2010-7-6 09:49:58 PM
好得意:048:
周圍走係到搵野食多

我隻兔兔都好餵食~一聽到膠袋聲就以為有野食=.=
細隻得制係咪教唔到佢d咩架@@?
connie0909 2010-7-6 10:10:32 PM
好細隻咁喎佢...好得意呀~
Maggie)) 2010-7-6 10:21:59 PM
為兩餐MUD都夠制…… ^^ 可愛的林B﹗
long~spirit 2010-7-6 10:56:36 PM
佢大約4個月大
我用個盒仔裝佢啲兔糧,我試過好細聲咁開,佢都聽到,平時叫佢跳,就跳得唔高,但用個兔糧盒去忍佢,2呎高都跳到:057:
long~spirit 2010-7-6 10:58:28 PM
原帖由 angietsang 於 2010-7-6 09:49 PM 發表
好得意:048:
周圍走係到搵野食多

我隻兔兔都好餵食~一聽到膠袋聲就以為有野食=.=
細隻得制係咪教唔到佢d咩架@@?

我個隻都係4個月大,用食物去教佢,每次做岩個動作先獎佢食一粒,不斷重覆,不斷講同一個詞語,好快就得!
lunguide 2010-7-6 11:13:29 PM
林B:可唔可以俾塊布過我,地下好滑啊!
long~spirit 2010-7-6 11:29:47 PM
原帖由 lunguide 於 2010-7-6 11:13 PM 發表
林B:可唔可以俾塊布過我,地下好滑啊!

因為呢段時間俾佢係廳到周圍走,所以擺塊布用處不大對林B黎講
lunguide 2010-7-6 11:44:46 PM
HAHA,所以花生有張私家大被喺廳中間....
傘仔)) 2010-7-7 12:08:33 AM
:073: 好搞笑, 好似訓練馬戲團咁!
redbean 2010-7-7 01:03:21 AM
林B 有隻耳仔"shi" 起, 好得意呀
firen_freeze)) 2010-7-7 03:43:53 AM
MAX從來認手唔認聲....

唉...
long~spirit 2010-7-7 07:14:01 AM
原帖由 lunguide 於 2010-7-6 11:44 PM 發表
HAHA,所以花生有張私家大被喺廳中間....

花生真幸福^^咁大張,係未人訓個啲黎架??
long~spirit 2010-7-7 07:14:46 AM
原帖由 傘仔 於 2010-7-7 12:08 AM 發表
:073: 好搞笑, 好似訓練馬戲團咁!

係呀,我仲買咗雪禚筒,放假教佢打8字^^
long~spirit 2010-7-7 07:15:25 AM
原帖由 redbean 於 2010-7-7 01:03 AM 發表
林B 有隻耳仔"shi" 起, 好得意呀

係呀,岩岩買返黎,兩隻都係SHI起,但而家變咗一隻^^

快速發帖