syl 2010-7-8 01:47:15 AM
好正呀!!!!!! u do 好叻好可愛呀~~~~~#^9_003^#
`Shusonbaby||' 2010-7-8 02:38:48 AM
HAAHAAHAA!!!好得意啊>"<
colour)) 2010-7-8 06:07:38 AM
好得意喔..........
long~spirit 2010-7-8 07:12:02 AM
我初初唔識,以為我隻兔咁樣係訓練緊自己,真係好得意
vianna 2010-7-8 09:20:10 AM
好好好得意#^9_003^#
PhoenixY)) 2010-7-8 09:38:40 AM
隻兔仔好鬼開心喎, 咁大張床任佢跳, 睇見都開心.
不過右邊段片係咪跳到跌左落床:026:
傘仔)) 2010-7-8 10:55:10 AM
原來這叫兔子舞?  剩係睇資料講過,  今次第一次見識:031:

我都見過Jacqueline幾次在屋中狂跑, 我當佢傻傻地:032:
珊迪小姐 2010-7-8 01:20:26 PM
U Do 真大膽 跳上跳落床
我家Charcoal連係梳化都吾敢跳落尼...
都吾知係好事定壞事 -_-"
月愛貓貓兔 2010-7-8 09:23:41 PM
u do 好活躍呀^^:057:
brendang 2010-7-8 10:51:37 PM
無錯!係飛跌咗落床!! 佢剛剛來了1個月, 噚日第一日跳上我張床到, 佢好鬼開心,人仔細細只有3個多月, 我以前養過兩隻兔佢哋3歲時都冇佢咁大膽!! 絶對係個冒險家, 成日揾新路玩,真係唔知好嬲定好笑, 成日睇住佢,總知就頭都暈:056: , 我諗都要快 d 買d圍欄先得.
alanfatfish 2010-7-8 10:54:59 PM
哈哈,這隻兔兔可能過渡活躍病...:037:
long~spirit 2010-7-8 11:47:55 PM
我隻林B都好百厭,但我鍾意HAHA
long~spirit 2010-7-8 11:48:52 PM
你個隻真係好大膽,我諗要訓練佢做啲動作應該好快

快速發帖