想請教各位~我想買尿片仔來墊籠底,但又不知買那一隻牌子吸尿尿是最好:057: 麻煩各位比d意見我.:054:
otola 2010-7-8 11:24:07 AM
http://www. statixnr. com/
7 月份優惠
$ 95 / 包
30 x 45cm
twpig 2010-7-8 11:42:43 AM
唔好意思呀~我開唔到那個綱頁:066:
光之天使)) 2010-7-8 10:51:28 PM
買Pet Best<==呢隻唔錯,都ok吸尿,而且唔貴~

另外仲可以去q pxt度買,
q pxt有隻藍色既尿墊,係狗尿墊黎既,
包裝係透明架,都幾好用~

(其實兩款都係藍色尿墊,差唔多一樣,見邊度平就買)
btw,你要sure你隻兔唔咬尿墊先好舖wor,
有d兔兔會食尿墊架~唔比得佢食架~
crystal_xd)) 2010-7-9 01:00:07 PM
otola,
你條line錯了呢=3=!
應該係呢條,
http://www.@@@@@/index.htm
左下角有寫七月份優惠,
果度既第一個貨品就係otola講既尿片,
備長炭寵物尿墊,
我隻衰月都用緊,
但係都係透晒底既,
可能佢係個別case啦~
佢一日飲成900至1000ml水-.-
好誇張!
d尿......唔洗講都知有幾咁澎湃:056:
藍月兒)) 2010-7-9 01:18:16 PM
我都想知~邊隻又平又好~因為日日換~都幾貴下:015:
我要40x60~~
wanwahpenny 2010-7-9 02:27:46 PM
我泡泡都係用
備長炭寵物尿墊
佢一日24HR都係飲一支300ML
但都透晒底...但吸味真係幾好
Maggie)) 2010-7-9 03:52:41 PM
小b係用備長炭寵物尿墊:057:  好吸水!!!
twpig 2010-7-10 09:04:55 AM
唔該晒各位~:002: 我今日會去買的啦~thx ^.^

快速發帖