:073: 呢個星期都忙於照顧三隻小可愛,很久沒帶兔兔上來了:043:
兔兔說:「呢個星期,主人都唔理我,我係邊度訓都得啦:040: 」

眼,張得很大

眼,張得很大

開始撐唔住啦

開始撐唔住啦

安心去睡好了

安心去睡好了

花哈哈,呢個地方好好睡

花哈哈,呢個地方好好睡

瑤妖=) 2010-7-26 02:50:16 PM
哈哈.好正呀.cute!
我唔比兔兔入廁所玩.因為好污joe.<:
small_tra 2010-7-26 07:55:44 PM
佢係唔係係toilet到訓~!?

如果係~咁就唔好比佢訓啦~toilet點都係dirty~!

人都唔會係toilet到訓啦~係唔係丫~!?
傘仔)) 2010-7-26 08:24:17 PM
:052: 衰仔! 睇少陣就作反, 快d lang 返出來......細佬妹會有樣學樣, 你點做人大佬呀

:073: :073: :073:
勞仔 2010-7-27 10:16:16 AM
原帖由 瑤妖=) 於 2010-7-26 14:50 發表
哈哈.好正呀.cute!
我唔比兔兔入廁所玩.因為好污joe.

佢係廳長黎嫁,不過佢好鐘意搵d隱蔽嘅位置係度訓覺覺,如果趕佢出返去,佢就會勁發脾氣。
因此每日,我都會用熱水洗到個廁所乾乾淨淨:056:
heiidiii)) 2010-7-27 11:15:34 AM
可能個廁所係全屋至陰至寒 , 係咪佢熱過頭呀 ?
tracybb 2010-7-27 03:47:09 PM
我屋企的bb都好喜歡去廁所.:056:
但我怕唔乾淨 所以我會關左對門..
但開門一入去洗手 佢就沖入去:046:
PhoenixY)) 2010-7-27 04:13:26 PM
:066: 做乜係個厠所到瞓架, 睇到好似係座厠後面添. 好Dirty架......
:062: 會唔會係厠所有水會涼d, 同埋座厠係瓷磚, 玻璃面貼住黎瞓真係好涼架~哈
勞仔 2010-7-28 02:48:44 AM
原帖由 PhoenixY 於 2010-7-27 16:13 發表
:066: 做乜係個厠所到瞓架, 睇到好似係座厠後面添. 好Dirty架......
:062: 會唔會係厠所有水會涼d, 同埋座厠係瓷磚, 玻璃面貼住黎瞓真係好涼架~哈

廁所同廚房都係瓷磚黎嫁,但唔知點解佢每次都要衝入去訓。
每次話完佢,佢又發老脾,之後又要再衝,佢就好似d小朋友咁,叫佢唔好去,佢係要去:004:
勞仔 2010-7-28 02:49:55 AM
原帖由 PhoenixY 於 2010-7-27 16:13 發表

我都知好dirty丫,但佢成日都夾硬衝入去,唯有每日都洗乾淨個廁所比佢:047:

快速發帖