因為我的notebook拎左去整~upload唔到youtube~大家將就下睇facebook啦~

泡泡轉圈圈~因為我只比早晚一匙糧比泡泡食~而且得晚上先有時間教佢~所以都學左幾晚架
http://www.facebook.com/#!/video ... 22644409&ref=mf

泡泡好鍾意上床玩~一上床玩就會不停跳兔仔舞
佢ge絕技係跳一下係空中之後再淩空跳多一下~真係好勁架~不過太難捕捉~我重未影到
而家睇下普遍的兔仔舞先啦~
http://www.facebook.com/#!/video ... 82724409&ref=mf

歡迎兔友add我做fd^^
chercher422 2010-8-1 05:33:49 PM
嘩~~好叻呀~~!!! 等我都試下教下我奶茶先~ > <
RABBITr 2010-8-1 07:07:21 PM
好得意呀~ 點教佢轉圈圈架?
KANGAI=] 2010-8-1 09:34:52 PM
佢好叻呀:020:
佢跳得好高...
得我得閒都教下小白仔仔轉圈圈先..哈哈
syl 2010-8-1 10:33:06 PM
我發現d兔仔好鐘意上床玩
momo 一開心就跳上床跟住跑黎跑去 !
光之天使)) 2010-8-1 11:50:31 PM
哈哈~
係咪要轉一圈先可以食一次架~?

好叻呀~

真係唔知點解
我只要見到兔兔跳舞就會跟住好開心
wanwahpenny 2010-8-2 10:41:35 AM
原帖由 RABBITr 於 2010-8-1 07:07 PM 發表
好得意呀~ 點教佢轉圈圈架?

其實好簡單~只要你拎住d糧..係佢面前..你隻手去邊佢就會跟去邊~咁你咪引佢轉圈~
我教的時候會引佢轉兩個圈
wanwahpenny 2010-8-2 10:45:40 AM
原帖由 光之天使 於 2010-8-1 11:50 PM 發表
哈哈~
係咪要轉一圈先可以食一次架~?

好叻呀~

真係唔知點解
我只要見到兔兔跳舞就會跟住好開心

係ar~!要轉一圈先比~
有時佢見我開糧就會係咁不停轉= =
我都冇叫佢轉就轉定先

我見到佢跳舞就好開心~所以就算驚佢尿尿都會比佢上床玩..唯有努力d睇實佢
有時放佢係廳玩...佢見到我room 的門開左就會一支箭衝入去= =
katy)) 2010-8-2 10:48:06 AM
原帖由 wanwahpenny 於 2010-8-2 10:41 AM 發表

其實好簡單~只要你拎住d糧..係佢面前..你隻手去邊佢就會跟去邊~咁你咪引佢轉圈~
我教的時候會引佢轉兩個圈

之前教過佢,整多幾次呀B覺得我玩緊佢,寧願唔食...:025:
wanwahpenny 2010-8-2 10:54:14 AM
原帖由 katy 於 2010-8-2 10:48 AM 發表

之前教過佢,整多幾次呀B覺得我玩緊佢,寧願唔食...:025:

haha~咁前提一定要係一隻好為食的小朋友
PhoenixY)) 2010-8-5 02:33:17 PM
真的好勁, 我個隻衰妹醒到唔啋我. 佢寧願唔食.:036:
yan0718 2010-8-13 04:17:34 PM
牛奶b要有糧響手先肯轉=_=!
heiidiii)) 2010-8-13 04:53:57 PM
真係巧西利 !! #^39^#
ping_1312 2010-8-14 01:46:00 PM
我都想教佢.湯圓吾彩我既._.!
twpig 2010-8-14 04:36:21 PM
泡泡好叻呀識轉圈.
不過小心泡泡跳的時侯撞到上面個櫃喎!

快速發帖