Hello, 各位你地好! 話說我隻仔津津豬的尿道炎困擾咗多月,最後昨天都要去揾 Dr.Betty body check 完,要食多少少藥才O.K. 今天係佢一歲生日的大日子,希望得到大家的祝福! 我在此先祝乖仔津津豬健健康康! 長命百歲!

栗子)) 2010-8-8 09:05:44 PM
1歲仔..生日快樂..影到個頭好..好得意
好似太多生果
wesky 2010-8-8 09:46:38 PM
好得意啊個樣
同上.. 生果唔好食太多
hh0 2010-8-8 10:02:26 PM
津津豬生日快樂!
食完藥好快好番晒無事lu~
katy)) 2010-8-9 09:23:44 AM
生日快樂! #^5_002^#
陰公呀... 尿道炎會令人(兔)坐立不安GA, 津津早日康復喇~
ping_1312 2010-8-9 03:45:28 PM
生日快樂!.
津津早日康復喇~
twpig 2010-8-9 04:06:05 PM
Happy Birthday ar !! 祝津津豬永遠身體健康 !!
津津豬 2010-8-9 09:51:11 PM
謝謝大家的祝福,其實平日都好少比生果隻仔食,見佢生日豪一次比佢咁多啦,我都祝大家的宝貝們都永遠健健康康!無病無痛!:038:
光之天使)) 2010-8-9 10:47:16 PM
津津豬好可愛呀~
個頭仔圓圓咁~~

唔好一次過比咁多生果佢喇~(一次就夠佢病架喇)

希望津津豬以後都身體健康~
就算睇vet都係body check~:002:
kittyz 2010-8-10 04:53:22 PM
生日快樂啊!祝你身體健康#^80^#
津津豬 2010-8-10 11:55:54 PM
原帖由 kittyz 於 10-8-2010 04:53 PM 發表
生日快樂啊!祝你身體健康#^80^#

thanks! thanks!
firen_freeze)) 2010-8-11 07:44:08 PM
生日快樂AR~

津津豬好乖呀~見到蛋糕都唔會食。(MAX係會食架 ORZ)
津津豬 2010-8-11 09:10:33 PM
原帖由 firen_freeze 於 11-8-2010 07:44 PM 發表
生日快樂AR~

津津豬好乖呀~見到蛋糕都唔會食。(MAX係會食架 ORZ)

哈哈, 唔係wo, 你睇真啲張相個蛋糕係無咗一忽嫁, 個嘴仔仲擔住條茫果添嫁, 佢係一隻超級為食兔兔黎嫁! 嘻嘻!:073:

快速發帖