sorry 糖糖!!
同你相處o既時間真係小..只有一日一夜..
之後你就離開左我啦!!

我真係好鐘意你!!
我琴晚才話過e個屋企冇人會蝦你!!
點知今日我放工回家你已經離開左我啦!!

係新屋企唔慣?定係你本身已經病左?
我以為你本身性格係怕羞..文靜o既一隻兔女.
我以為你來了一天仲未習慣新環境..
冇諗過你會就咁離開!!

見到你仲係BB O既樣子已經離開左..真係好難過!!

明天我會帶糖糖到寵物店問問,什麼一回事!
但我知道佢地都未必答到我!

long~spirit 2010-8-12 07:22:03 AM
一定要知道原因,唔可以死得不明不白..................
twpig 2010-8-12 08:46:05 AM
不要難過,願牠在彩虹橋生活得開心快樂!
Pamela_peony 2010-8-12 10:26:45 AM
你係邊度買架,好多pet shop既兔多都營養不良
不過糖糖佑你咁緊張佢,佢都會好開心
elvisli 2010-8-12 10:34:35 AM
籠太細了..而且唔應該用木糠...

主人應該收拾心情..學習正確養兔知識後再重新出發

otola 2010-8-12 10:56:40 AM
兔兔係本身性格文靜 , or 因生病而文靜 ( 無心機) ...??

你憑什麼去選購兔兔 ??
憑感覺係吾夠,

請多閱讀養兔的基本知識, 才決定是否合適養兔
Pamela_peony 2010-8-12 11:03:41 AM
你睇完O的資料之後再去買啦,
因為買果時最好自己都去檢查一下兔兔係咪健康,
例如耳仔有冇異味等,
我記得買豆豆返黎前都準備左好耐,:067:
佢先至到宜家仲係度 (我係係其中一間黑店買左佢):070:
勞仔 2010-8-12 11:21:37 AM
如果樓主想再養過兔仔,可試試去領養丫...
相信糖糖係彩虹橋都會開心的
ping_1312 2010-8-12 04:40:20 PM
養兔兔之前1定要上網查下資料先好買兔兔牙.
相信兔兔系彩虹橋都會開心的
wanwahpenny 2010-8-12 05:02:33 PM
rip 糖糖
希望樓住都唔好咁傷心~
希望你可以清楚了解養兔兔的知識之後,可以幫助兔恊的兔兔
tiny_rabbit 2010-8-12 06:32:15 PM
糖糖o係彩虹橋會開心既...放心
下次買兔兔準備夠就唔怕啦,我都研究左好耐先帶豆豆同小米番屋企
樓主唔好太傷心,糖糖會知道你鍚佢嫁啦
兔霧草;)餅姬 2010-8-12 08:13:13 PM
糖糖好可愛-W-
希望樓主下1次搵多D資料先養兔兔拉
我都搵左2個幾月
糖糖依家1定同其他兔兔玩緊嫁 RIP
芝士媽 2010-8-12 08:55:47 PM
糖糖rip~
樓主節哀. 下次可以好好準備, 睇多D養兔知識先開始養.
chiy3k 2010-8-13 12:26:53 PM
糖 糖 R.I.P.
celiasisi 2010-8-13 07:44:44 PM
其實糖糖係我第3隻兔..之前果2隻都冇事

快速發帖