唔知Tinky是肥定瘦呢

我的兔兔Tinky

我的兔兔Tinky

icelun 2010-8-18 10:15:41 PM
同我家的肥高差唔多,上次醫生磅過話肥高體重正常的,但Tinky好似肥dd
samsamyan 2010-8-18 10:20:29 PM

^.^哈哈

佢一日要食三個身形的草,喝2-3大樽水及少少菜:053:

Tinky bb

Tinky bb

icelun 2010-8-18 10:42:43 PM
嘩 乜佢咁大食GE 哈哈
long~spirit 2010-8-18 11:55:28 PM
食窮主人HAHAHA
samsamyan 2010-8-19 08:58:49 AM

^.^ he he

佢唔夠一個月就會食曬一箱(一袋)的2 cut 的草
糧就3-4個月就食曬一包
大食懶尼價
食完野放出尼又唔運動下
唔肥都幾難:056:
otola 2010-8-19 12:06:49 PM
Tinky 幾大, 最好 7個月先食 菜
samsamyan 2010-8-19 12:10:11 PM

^.^

Tinky都有7個月大La
佢食完菜,便便冇問題
所以我覺得ok價
不過佢會唔會食得太多野呢?
:059:
ping_1312 2010-8-19 07:09:40 PM
過肥吾好嫁~
過瘦都系吾好~
你隻兔仔絕左育未?未既話過肥吾絕得嫁.
samsamyan 2010-8-19 08:37:47 PM

唉~~

佢未絕育呀
我都唔知佢是咩太肥
點先知呀?:059:
yan0718 2010-8-19 10:57:03 PM
上網睇過;話如果摸吾到兔兔既肋骨 就屬於肥-口-"
samsamyan 2010-8-20 10:13:45 AM

^.^

兔兔既肋骨在那裡?:059:
katy)) 2010-8-20 10:35:44 AM
人地教 抱起兔兔果陣摸唔摸到背脊骨,正常係摸到少少有D肉感,但係好突GE話就係過瘦.:015:
samsamyan 2010-8-20 11:58:59 AM

lucky

好彩Tinky唔是好肥^.^:021:
icelun 2010-8-20 04:35:25 PM
但佢咁大食 好快變肥仔(?) 哈哈

快速發帖