想了解各位兔兔吃量如何~~#^64^#

單選投票, 共有 32 人參與投票
0.00% (0)
3.12% (1)
3.12% (1)
12.50% (4)
34.38% (11)
3.12% (1)
43.75% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
devil77 2010-8-21 08:05:44 PM
我有3隻兔,一個月食20磅草.
平均每隻食6.666666667磅草
crystal_xd)) 2010-8-21 08:57:37 PM
我兩隻兔,
每個月食11磅左右
katy-3- 2010-8-21 09:32:44 PM
我嗰隻一個月食5磅草#^20^#
Futagoza_Kaniza 2010-8-21 11:46:15 PM
我1隻兔, 一個月大約食11磅.

redbean 2010-8-22 01:54:52 AM
我一隻兔,一個月食9-11 磅不等...不過好多係浪費了#^15^#
hkrchei2 2010-8-22 02:11:04 AM
花花係家兔, 可能係食得多D~~~
大約一個月買OXBOW 9LBS + MOMI 2.5KG 啦~

所以家姐成日問我... "下~! 又買草~?!"
katy-3- 2010-8-22 10:05:00 AM
原帖由 redbean 於 2010-8-22 01:54 AM 發表
我一隻兔,一個月食9-11 磅不等...不過好多係浪費了#^15^#

嘩~~你家的兔兔揀飲擇食:078:
long~spirit 2010-8-22 10:24:01 AM
你地啲兔咁大食架???,我林B暫時5-6日食一磅
Futagoza_Kaniza 2010-8-22 11:08:52 PM
原帖由 long~spirit 於 2010-8-22 10:24 AM 發表
你地啲兔咁大食架???,我林B暫時5-6日食一磅

我隻兔2歲喇. 不過佢係1歲後先開始愈來愈大食je.
1歲前都係9磅草食一個月+早晚各2匙糧
而家2歲11磅草食一個月+早晚各半匙糧. 食少左糧反而食多左草wor~

long~spirit 2010-8-22 11:12:08 PM
我今日開咗箱9LB草,計下佢食幾耐先
firen_freeze)) 2011-7-18 02:53:09 PM
兩個月三包momi 我屋企有隻大食兔
雖然草唔平,但都希望佢愈食愈多^^
ernie168 2011-7-18 04:43:05 PM
我家SOSO都幾大食,平均3個星期就要買一箱10LB JOJO
phoebe)) 2011-7-18 05:48:00 PM
Mo仔吃大約10磅草(oxbow)
jinjin 2011-7-18 06:26:12 PM
我MonMon2個月至食完一箱9lbs既Oxbow Timothy,點解你地D兔兔食到咁多草既?:067:

快速發帖