hi!!!大家好ar
我係新手黎ga窄,有咩做得唔好請大家多多提點:001:
hi!!我係Panda ar 係隻獅子兔 mami既哥哥話我兩隻眼黑蚊蚊好
似被人打踵左咁,:014: 仲成隻功夫''panda''咁,
所以就叫我做panda la!!  haha!!:073:
不過我仲好細個,,mami要小心d睇住我先得ar

呢張好搞笑啊

岩岩返到

wesky 2010-8-29 08:54:39 PM
歡迎你啊

飲碗有木槺既??
kaman199591 2010-8-29 10:04:59 PM

回復 2# 的帖子

帶佢返黎個盒度有d木槺,我就放埋係廁所 費事哂啊麻
但係唔知係咪佢d毛痴到d木慷呢,,就搞到度度都有d
兔霧草;)餅姬 2010-8-29 11:55:39 PM
你系咪今日系旺角i love兔買嫁-0-?
今日見到1隻勁似ge兔兔比人買走左-,-
m1k1 2010-8-29 11:59:15 PM
同樂樂好似樣啊#^72^#
lwk123 2010-8-30 01:54:14 PM
咁似我隻兔仔既@__@
背上面既黑色位都1樣-3-
kaman199591 2010-8-30 04:36:25 PM

回復 4# 的帖子

唔係ar
係28號係i love rabbit買架
kaman199591 2010-8-30 04:39:37 PM

回復 5# 的帖子

真係!?:023:
kaman199591 2010-8-30 04:41:24 PM

回復 6# 的帖子

又真係wo:060:
smallsuishan 2010-8-30 05:21:29 PM
如果你隻兔兔係係個度買番黎
我強烈建議你盡快帶兔兔去body check
因為個度買番黎既兔絕大部份都係病兔
devil77 2010-8-30 09:26:58 PM
我其中一隻兔都係 I LOVE RABBIT 到買,佢依家有嚴重鼻敏感同埋養極都唔大嘅問題,damn it,你快d同兔兔做body check.呢間正一黑店嚟
kaman199591 2010-8-31 01:32:22 PM
:011: 我會儘怏帶佢去伽la
不過買之前我睇過佢眼耳口鼻patpat等都ok無乜異物又好活潑
係咪應該無事?
siuhiuhiuhiu 2010-8-31 03:07:53 PM
原帖由 lwk123 於 2010-8-30 01:54 PM 發表
咁似我隻兔仔既@__@
背上面既黑色位都1樣-3-

哈... 唔通係失散多年既兄弟@@?:057:
smallsuishan 2010-8-31 03:10:55 PM
原帖由 kaman199591 於 2010-8-31 01:32 PM 發表
:011: 我會儘怏帶佢去伽la
不過買之前我睇過佢眼耳口鼻patpat等都ok無乜異物又好活潑
係咪應該無事?

病呢家野 唔一定係你睇到
可能佢d病係入面 你唔check真係唔知
希望你隻兔兔係健康啦
kaman199591 2010-9-1 01:19:30 PM
原帖由 smallsuishan 於 2010-8-31 03:10 PM 發表

病呢家野 唔一定係你睇到
可能佢d病係入面 你唔check真係唔知
希望你隻兔兔係健康啦

THX:054:

快速發帖