之前見到畢仔媽比畢仔個玩具波波,我買了後發現呢個玩具波波真的太神了,買回家一個月除頭一個星期不懂玩外,現在幾乎每天都見兔兔玩個波波,尤其是在清潔兔籠時呢個波波就最幫到手!!

yin051191 2010-8-30 11:43:23 PM
個波波可以在邊度買的?未見過的..............
hkrchei2 2010-8-31 12:21:02 AM
咁你放D咩係個波裡面~??
m1k1 2010-8-31 12:50:04 AM
唔系比狗仔玩架咩><兔仔都肯玩啊?
WAI)) 2010-8-31 01:48:14 AM
幾好wor! 成日都想買玩具俾兔兔  #^27^#
請問係邊可以買到呢個波波呢 ??
天才文仔 2010-8-31 02:03:57 AM
呢個放十零粒兔糧有排玩咯.
我買過好多玩具比兔仔玩,全部都玩1~2日後就唔玩,一係就將玩具完全毀滅....
所以先贊下呢個玩具波波.
我係北區某寵物店買的,幾十蚊個.

以下係其中一個被毀滅的球型玩具(祗是玩了2天)......

WAI)) 2010-8-31 02:08:25 AM
haha 玩得好勁 !
佢肯消滅都好丫~
我家兔兔好多時都係唔多so d玩具 -.-"
天才文仔 2010-8-31 02:10:32 AM
呢個長長布隧道好一點,玩了10天才被毀滅.....

adamchan1023 2010-8-31 08:42:16 AM
哈哈~~你家兔兔太有活力了~~
等我送個~~稱呼比距~~~~~"破壞王"
哈哈哈~~~
不過有活力係好事黎既~~運動量夠~~健健康康~
BarbaraFok 2010-8-31 03:55:39 PM
哈哈, 其實唔係個波神奇
而係個波裡面d食物令兔兔玩唔厭啫#^74^#
usagilai 2010-8-31 07:24:19 PM
一個兔兔玩唔厭既玩具  ----->  佢地既主人~~:050:
small_tra 2010-8-31 07:37:51 PM
個波波我都有買比佢地玩~~!

但係.....佢地掂都唔掂丫~~~!:044:

我決定以後都唔買玩具比佢玩~!

將我比佢地玩,我諗都幾夠....
kiki5b20 2010-8-31 08:14:53 PM
我金日都見到一個.`

快速發帖