我之前係 Q - pxx 度買左1個竹筒形屋 ~

竹筒形屋 係
Station - X 要 $30

Station - X 依家特價 !! $15 per 1

仲番左好多新屋屋

但係系 Q - pxx 就淨係 $20 ~

個人感想 : 哩個本身系隧道,, 但系小白就好鍾意系入面訓 ~
                     因物料係陶瓷,, 所以十分冰涼  *v*

Q - pxx
樹樹屋 要 $ 5x

但係系 Station - X 就淨係 20 蚊 ~

個人感想 :  樹樹屋都ok大,, 系屋上的洞可以比小紫捐來捐去,,
                     都吾錯阿 ~

價格差距好大阿:046:

{ 借用 Station - R 圖片 }

甜品糕 2008-8-23 12:19:35 AM
即係R記d野唔一定係最平XD
係呀, R記磨牙石要6蚊, 不過我樓下果間出名貴既pet shop, 賣5蚊呢~~~

不過Q - pxxt間樹樹屋賣$ 5x...真係貴左d喎= =
R記賣20蚊都會有得賺的, 何況Q pxt賣$ 5x....賺好多:057:
chole 2008-8-23 08:59:21 AM
嘩~~
差咁多嫁,
但係我個籠好細,
放唔落~~~咁大間~~!!
stephen28 2008-8-23 09:16:47 AM
嘩...真系差好多啊.....:056: :056:
吃不到的蘋果 2008-8-29 02:46:18 AM
你確定那是相同SIZE的樹屋嗎@@?

這樹屋大SIZE的是空底 是瓷屋 五十幾是正常的
當初我在X號兔買都這個價錢

而樹屋細SIZE的是有底 不知用什麼造的@@
在市面見過~~細屋是廿幾蚊左右^^
DogDog 2008-9-3 12:02:03 PM
的確是陶瓷,已經買了及正用著。

係無底,不過相信不是正版貨啦!:020:

小霖 2008-9-11 07:55:26 PM
我都買左竹筒形屋諗住比鼠鼠做屋仔訓
點知佢用黎當廁所用...=0=
之前買既ab-061廁所佢就繼續當屋仔訓orz
這孩子真是讓人傷腦筋呀~_~"
little_connie 2008-10-14 06:31:54 PM
STATION X在那?我睇中左樹樹屋,$20幾抵,係鼠鼠冬天ge 救星~*v*
TinG 2008-10-14 06:36:57 PM
Statixn R o係荃灣路德圍6號A鋪~
冬天用瓷屋冇o甘好阿 ~~ 用膠屋好d ^^

wesky 2008-10-14 06:49:29 PM
請更換一下圖片
不可使用別人商店的圖片喔
【細賢】 2008-10-19 02:16:44 PM
我都2間一大一細既樹樹屋0.0"""""

快速發帖