波波.男仔.未絕育

唔要既原因: 佢係我auntie既.佢搬屋但係間屋好細.冇地方比兔兔住...
           之前我問左有位兔友.佢話要既.但係傾左2個星期佢話唔要,
           我daddy催我快d搵人養波波.佢唔想養2隻...有冇人想要呢?

身體: O岩O岩黎到會好細膽,之後就會好活潑.唔好比佢行D咁'SIN'既地...就冇野啦

性格:痴人..鐘意比人抱..反黎反去都得XD ...剪甲梳毛EASY JOB!

有興趣請PM我...相遲D比..希望你係養過兔兔..唔好一時貪玩就要佢啦=)

P.S.可連埋籠同碗同廁所

PHOTO: http://www.facebook.com/?ref=log ... 4&ref=fbx_album

唔該請同你地身邊既兔友講:054:

WAI)) 2010-9-1 11:34:32 PM
http://mini-house.info/viewthrea ... mp;page=1#pid117655

請問係咪呢個post
我唔係想同你嘈... 我只回一次唔會再講野
只不過我想講清楚! 我一直都好積極想領養波波
你話佢眼仔有問題我都唔mind的.
不過最後我pm你同係個post度留言你都冇reply我...我都唔知你想點
希望你唔好話我同你傾左2個星期就話唔要.. (只係傾左幾日最後冇reply)

anyways .. hope有好人家領養佢
ping_1312 2010-9-1 11:34:33 PM
有隻好似我果隻呀.哈哈
希望佢地會搵到個好主人啦我屋企只可以養1隻地方吾夠用~.~
好得意呀佢地!!!!!

KeiKei 2010-9-1 11:37:49 PM

回復 2# 的帖子

sorry牙.之前有個人話要養.而且佢有1隻兔兔可以同波波玩.但係佢今日先話唔要.我媽媽叫我搵你.但係我唔見左你個電話果個pm...sorry.
光之天使)) 2010-9-2 12:19:49 AM
波波咁可愛....
太狠心了...

希望波波可以快d遇到好人家
sheena 2010-9-2 12:58:13 AM
相信你講個位兔友係我
首先希望你唔好誤會, 我當初係絕對有誠意想養多隻兔兔陪rabbit仔既, 但我冇話過即刻要波波, 我由始至終都話要見下波波先, 如果合眼緣就我自費帶波波body check完冇問題我先會養, 因為我唔想求其, 我希望我自己係100%鐘意波波, 100%認為自己照顧到佢先帶佢返屋企,

但好無奈, 我見完波波之後真係認為唔合眼緣, 而且好老實講, 我見波波前覺得佢好可愛, 但見到後, 發現自己原來眼前既兔幾可愛都好, 我都只係鐘意rabbit仔, 我知自己一定會好偏心rabbit仔, 我覺得咁樣會對波波唔公平, 相信你都想波波有一個100%愛佢既主人

希望你明白, 我係好認真考慮過先覆你話唔要波波

(至於cut線問題, 因為我當時上緊堂所以唔可以聽電話, 在此向你講聲唔好意思)

我亦都想同各位有意領養波波既兔友講, 波波確實係好乖好可愛既, 我未見過兔兔咁定, 俾人抱咁耐, 不過波波眼仔同腳仔好似有少少問題, 或者可以帶佢做個body check先。 希望有兔友會鐘意佢啦!
otola 2010-9-2 10:53:00 AM
keikei 你好,
作為旁觀者, 我覺得 你或其他的(想)領養者都無錯, 你地都係愛兔之人, 希望波波有個家,  錯的, 只係你 auntie , 係佢放棄波波, 令波波 好似個波咁 , 要比人再選擇,

希望波波可以快d遇到好人家
sammy)) 2010-9-2 03:27:22 PM

回復 6# 的帖子

Keikei & WAI :

見到sheena的回復,明顯妳倆之間有誤會(見WAI 2# 的帖子)。

Keikei :

為了波波好,妳可否try to contact(pm) WAI again!
希望WAI會回心轉意鐘意波波啦。
真的希望波波儘快有個家!

:002: :001:  :002: :001:  :002:
喵喵 2010-9-3 12:01:48 AM
認同 SAMMY講~~
希望WAI你試下領養返波波啦 我都希望佢快D有住好人家收養佢...
而 sheena都無錯, 因為佢真係話睇左先 至於睇左唔合眼緣都真係無辦法..
好過佢要左偏心rabbit仔丫... 係咪先 ^^
WAI)) 2010-9-3 07:16:40 PM
我再次留言係唔希望其他想領養既人~以為我可能會領養而打消念頭
因為我現在已收留了另一隻兔仔~ 實在很抱歉
希望有心人快d領養波波 !! 等佢有一個真正既家 !!
因為佢真係好可憐... 之前更比人養係露台而有視力問題

我都覺得sheena冇錯
只想講我真係等左好耐 亦感到無奈
一開始已同樓主講我係唔等得
因為我都有自己既planning ..(大家都有唔同既life我都唔想多作解釋)
總之~我話俾樓主聽想8月之內帶佢返home
加上因為佢眼仔有問題 我都想盡早帶佢睇醫生
等樓主的reply 都只係想一句ok or not
佢唔打算俾我領養係ok 不過我只想有個答覆
不過佢可以同我傾傾下完全冇下文 (已經傾到話要左之後可唔可以e相俾佢)
依家冇人要 就即刻contact我
波波係生命唔係兔球, ok?
勞煩你可唔可以有點責任心~ 既然你收留得佢也要用心幫佢搵主人
唔係o係個forum度係咁話daddy唔想養2隻... 就會有個有心人天掉落黎收留佢

that's the end... 亦係溝通上既事實 不是誤解
只想波波快快有個家

KeiKei 2010-9-6 09:58:48 PM
sorry牙..之前係我講野衰左d...希望你地原諒我..

快速發帖