一影衰豬仔就會look大對眼忘實你!!!!

白兔圓錄錄既大眼真係好似小孩子果對大眼睛!

衰豬仔自從脫了門牙後食野成日食到咀下毛黃晒.....

呢隻衰豬仔同佢影相忘實你, 又驚青..........................

今年已經3歲仔

平時好惡死架!成日用手推開你,用頭頂開你,用手抓你,成個惡爺咁!

katy)) 2010-9-14 04:30:32 PM
你好呀圓碌碌GE白兔仔~#^80^#
你D指甲好長下BO #^51^#
ibmabc 2010-9-14 04:38:55 PM
原帖由 katy 於 2010-9-14 04:30 PM 發表
你好呀圓碌碌GE白兔仔~#^80^#
你D指甲好長下BO #^51^#

嘩?!!!

你果隻又係全白色架? 好似樣呵?!!

男定女呀?幾歲?乖唔乖??

我呢隻衰豬要同佢剪指甲真係好難,比佢踢死+抓死! 次次一反轉佢我都無好下場

katy)) 2010-9-14 04:55:38 PM

回復 3# 的帖子

嗚......春夏果排呀B白雪雪、耳仔黑色GA,不過而家換毛生左粒美人痣 (八婆墨)

佢一歲多D,喺屋企成個女皇咁...! 唔鍾意就"BOO"、抓、咬! 所以我對手已經花哂... 哈哈!!

佢好大膽GA... 帶佢出去剪甲都唔比面陌生人,不過收歛少少淨係踢人...

我都係帶佢出去剪~ 順便修埋毛咁LO~

扮可愛

扮可愛

剪毛前---呢張清楚D

剪毛前---呢張清楚D

small_tra 2010-9-14 08:50:52 PM
原帖由 ibmabc 於 14-9-2010 04:38 PM 發表

嘩?!!!

你果隻又係全白色架? 好似樣呵?!!

男定女呀?幾歲?乖唔乖??

我呢隻衰豬要同佢剪指甲真係好難,比佢踢死+抓死! 次次一反轉佢我都無好下場

一定要剪架~~~你唔可以因為佢唔比反轉等等問題~而唔剪.....

我地兔友成日都比兔兔踢,抓到損晒架啦~!

你試下用毛巾包住佢黎剪,一係就去兔協到剪~~!
ibmabc 2010-9-15 11:56:00 AM
原帖由 small_tra 於 2010-9-14 08:50 PM 發表

一定要剪架~~~你唔可以因為佢唔比反轉等等問題~而唔剪.....

我地兔友成日都比兔兔踢,抓到損晒架啦~!

你試下用毛巾包住佢黎剪,一係就去兔協到剪~~!

哈~~~~~~

放心放心~~~

其實佢三歲仔一直都係由我操刀同佢剪, 呢次我都會同佢剪, 佢越大就反抗力越大,真係難搞呀!
kittyz 2010-9-24 07:43:03 PM
好可愛呀,我果隻都係全白色兔兔=)
兔奴)) 2010-9-24 08:37:20 PM
ibmabc 2010-9-28 06:06:50 PM
原帖由 兔奴 於 2010-9-24 08:37 PM 發表

我果隻都係全白色兔仔,blue eyes.

你特登買對全白色+藍眼精???
firen_freeze)) 2010-9-28 10:32:33 PM
#^39^# MAX都係全白色#^39^#
兔奴)) 2010-9-30 02:13:45 PM
Maggie)) 2010-9-30 02:58:23 PM
原帖由 兔奴 於 2010-9-30 02:13 PM 發表

我唔係特登買,隻仔係領養既.好耐之前.:054:

領養?在那裏?我找了很久也沒有:054: 兩隻都是藍眼侏儒兔好難找到領養的,你就好LA﹗
ibmabc 2010-9-30 04:55:32 PM
原帖由 兔奴 於 2010-9-30 02:13 PM 發表

係囉?!!

好難會有全白色仲要係"一對全白色"可以領養WO?

邊度領養架???
栗子)) 2010-9-30 05:18:57 PM

見你post好多兔bb喎..你全部都領養?定係......

快速發帖