各位,,,,你地隻兔仔有無無啦啦鐘意咬野???
知唔知點解????
因為我隻兔抱抱下佢都仲好乖,,,,但會無啦啦嗅下你就1口咬落黎~
你地果隻會嗎?????
熊折 2010-10-4 11:50:08 PM
我隻兔兔都好鐘意咬野架@@"
不過未試過俾佢咬:057:
可能因為次次佢聞多我幾下我就縮@@"
好驚俾佢咬:073:
heiidiii)) 2010-10-5 12:16:11 AM
有呀, 有時抱得佢太耐, 不太老黎會咪我一野, 但只會輕輕力.
儀YY~~ 2010-10-5 01:03:52 AM
http://mini-house.info/thread-612-1-1.html

睇下幫吾幫到您~
輕咬 這是代表 " 好了,我已經足夠了!" 的意思。
例如他們會利用輕咬來告訴我們停止現在的行動吧!
tiny_rabbit 2010-10-5 08:52:00 AM
我隻豆豆一放出黎就咩都咬,但唔敢咬我
小米就好乖,放出黎唔會咬野:021:
BarbaraFok 2010-10-5 01:01:24 PM
畢仔係正常心情之下都唔會亂咬野
只係有時佢發花癲就會咩都咬
咁我就會同佢講: 牙仔癢就去食草草啦!!
講左幾次之後佢就會去食草草架喇#^74^#
Pamela_peony 2010-10-5 01:21:53 PM
我豆豆每次見到佢想咬其他野既時候就no佢,
佢宜家都已經知邊o的係唔咬得喇....
katy)) 2010-10-5 01:40:22 PM
呀B係有要求就會咬野…:026:
熊折 2010-10-5 09:54:44 PM
原帖由 barbarafok 於 5-10-2010 01:01 PM 發表
畢仔係正常心情之下都唔會亂咬野
只係有時佢發花癲就會咩都咬
咁我就會同佢講: 牙仔癢就去食草草啦!!
講左幾次之後佢就會去食草草架喇#^74^#

哈哈,
識聽你講野咁叻仔ge:057:

快速發帖