我買左個竉物籃,發現個籃太大呢~屋企無一個環保袋,可以放得落:013: 我自己車左個套,而家整完又驚驚地添,唔知會唔會比司機叔叔趕落車:024:

前後左右,我共打了十個氣孔,還選用了比較透的布布

用了小兔子木扣,可愛點:021:

門這裡可以開關

打開後

本來我想用比較女性一點的布料,或用有兔兔公仔的布布,但為了方便兔爸便用,還是用一些比較踏實一點的布布:009:
希望司機叔叔隻眼開,隻眼閉,唔好趕我落車:014:

chercher422 2010-10-20 05:28:49 PM
嘩~!! 你自己整架~~好勁呀!!! 整得好令#^79^#
千千 2010-10-20 05:37:04 PM
好靚牙"
>3<
係咪打算一齊去MINI HOUSE 個活動呢~
raywong521 2010-10-20 06:01:05 PM

回復 3# 的帖子

我打算用來去接兔兔回家用的:023:

我都好想去MINI HOUSE 個活動~兔兔才接回家不久,不敢帶兔兔去,唯有等下年:022:
小賢 2010-10-20 06:18:41 PM
你真係好叻呀,
整得好好呀...#^39^#
琉璃魚 2010-10-20 07:01:32 PM
嘩~~好犀利呀~~~:021:
整得好靚靚呀:010:
small_tra 2010-10-20 07:47:30 PM
應該個巴士司機睇唔出掛~!

咁都睇得出~應該有透視眼~!

西利丫~~~!

我用兔袋未試過趕落車~上車時唔好咩住~用手拎~

佢唔會留意到你拎咩野上車~!

唔知係唔係我好才先冇事.....:053:
PhoenixY)) 2010-10-20 09:05:25 PM
:010: 不得不說一句: 佩服﹗
傘仔)) 2010-10-20 09:56:53 PM
超強!  你竟然識整埋釘鈕及鐵圈孔.......真係非一般手藝!!!!!
hkrchei2 2010-10-20 10:08:49 PM
好勁丫~!!!!!!:001: :001: :001:
APPLE 2010-10-21 12:26:10 AM
#^79^# 樓主好犀利呀~~
為食仔 2010-10-21 01:54:05 AM
一直以為你係男仔,見到你整個咁既袋,O左嘴,原來兔爸媽共用一個account!
大富翁 2010-10-21 02:47:02 AM
靚過買喎!佩服!!!!
twpig 2010-10-21 08:55:38 AM
嘩~整得好靚呀~:060:
月愛貓貓兔 2010-10-21 09:23:16 AM
好有心思#^9_003^#

快速發帖