秋風起,小兔肥~~#^70^#
月愛貓貓兔 2010-10-25 10:47:49 PM
睇吾到ge  !!~??
寫著 "此影片不可用"
machai)) 2010-10-25 10:55:01 PM

回復 2# 的帖子

it can be view now ~~#^11^#
月愛貓貓兔 2010-10-25 11:01:38 PM
睇到啦
朱克力仔 好活潑呀!!~
朱克力仔係咩品種??
睇落身手好敏捷WO WO!!~#^45^#
machai)) 2010-10-25 11:05:24 PM
應該是混種的侏儒兔

原帖由 月愛貓貓兔 於 2010-10-25 11:01 PM 發表
睇到啦
朱克力仔 好活潑呀!!~
朱克力仔係咩品種??
睇落身手好敏捷WO WO!!~#^45^#
raywong521 2010-10-25 11:13:40 PM
哇~跑得好快:039:
twpig 2010-10-26 09:16:51 AM
想問下帶牠們出完街街後要不要幫牠們抺返手腳隻?
千千 2010-10-26 10:14:14 AM
要牙"
尋日TRUBI 又係跑左陣"
D 手腳睇落好光整甘":060:
點知搵 濕紙巾抹先知甘污漕":024:
結果 放左D 暖水同佢抹腳仔同手仔
都換左7,8 次水D 黑色先出晒黎
之後又要抹乾D 水水"
再吹一吹D 毛毛"
跟住梳埋D 毛毛先OK:012:

我諗下次都唔俾佢出街街:011:
天才文仔 2010-10-26 10:23:53 AM

回復 1# 的帖子

妳個標題太無氣勢喇.:059:

應該咁:"衝刺吧,吉百利魔王朱古力!!!!":073:
哈哈~~~~~
Riela)) 2010-10-26 01:26:52 PM
佢會唔會係咁咬繩嫁
我都想買條帶比比出街玩
但係怕佢唔鐘意
KooDevil 2010-10-26 03:49:53 PM
i think hes a tan rabbit
http://www.urbanrabbits.net/tans.htm
琉璃魚 2010-10-26 04:09:58 PM
原帖由 天才文仔 於 2010-10-26 10:23 AM 發表

哈哈~~~~~

哈哈~~又改得幾好啵:037:
small_tra 2010-10-26 09:27:27 PM
原帖由 Riela 於 26-10-2010 01:26 PM 發表
佢會唔會係咁咬繩嫁
我都想買條帶比比出街玩
但係怕佢唔鐘意

兔兔太細個~唔應該帶出去玩架~!
傘仔)) 2010-10-26 09:52:21 PM
原帖由 天才文仔 於 2010-10-26 10:23 AM 發表

哈哈~~~~~

:073: :073: :073: 笑鬼死.....
Riela)) 2010-10-26 10:19:06 PM
原帖由 small_tra 於 2010-10-26 09:27 PM 發表

兔兔太細個~唔應該帶出去玩架~!

哦哦~咁幾大到可以出去玩呢???

快速發帖