1.天氣開始好凍啦,我擺左一件唔要既衫係籠底
  好乖小白冇咬又冇食...可唔可以計續比佢?!
2.同埋兔兔可唔可以比暖水?!(放心,一定bo過!)
3.有一條九唔搭八既問題想問下
  你地去九龍動物診所係搭咩車去?!
  我住旺角.如果係巴士可唔可以講埋個號?!
多謝大家既解答了!!:054:

small_tra 2010-10-29 06:00:04 PM
1,如果冷~你可以用d毛巾係佢個龍圍住.~!佢唔咬都可以~
2,冬天我都會用微暖既水比佢地~~!一定係暖~~!要用自己手試水溫~!

3,都唔知你由邊到去~~不過佢最近巴士站叫富豪東方酒店~!!!!!
★NINTENKI 2010-10-29 06:07:31 PM
唔該晒,我住係MK既...
small_tra 2010-10-29 06:12:23 PM
1A....其他都有,不過唔記得~!
★NINTENKI 2010-10-29 06:22:43 PM
唔該晒你既解答呀><
★NINTENKI 2010-10-29 07:13:57 PM
1A bus 係邊個站停?!
thz
small_tra 2010-10-29 10:42:32 PM
#2已經回覆左你~~~~~~~~~~~~!
Riela)) 2010-10-30 11:13:22 AM
http://www.kmb.hk/
你去kmb個網打1A去搵
尖沙咀碼頭        --> 中秀茂坪
佢個度會有寫有乜野站
你坐下層 數住上車幾後幾多個站落
再唔係google map下個站同診所附近有咩
raywong521 2010-10-30 11:15:53 AM
3.如果你住旺角有46小巴可去

http://www.i-busnet.com/minibus/kln/r46.php
raywong521 2010-10-30 11:29:31 AM
漏左紅色小巴都可以係先達有可能要行遠小小

http://www.i-busnet.com/minibus/minibus_red/wts_mok.php
small_tra 2010-10-30 11:29:47 AM
1A 上車"彌敦道門牌657號```>下車:富豪東方酒店
2A   亞皆老街門83號近先施~~~>下車:富豪東方酒店

你睇旺角近邊到上車
★NINTENKI 2010-11-2 04:52:08 PM
唔該晒大家了><!!
我知道啦thz
nooo 2010-11-2 11:11:47 PM
9,28都經九龍東方酒店

快速發帖