聞說今年係香港近年最凍既冬天,,
唔好話兔仔啦,, 我都頂唔順:050:

上星期幫我bb 係太子買左件衫仔~
怕佢冬天凍, 不過買左件簿身嫁渣~ 我怕有毛果d bb會熱
冬天仲有咩可以幫佢保暖:077:  跪求
我尋日朝早摸bb耳仔發現佢耳仔好凍,,跟住比左件衫佢著住先:042:

迫bb陪媽媽合照XD 玩即影即有相機feel,,不過太黑啦,,攪到bb變左卷廁紙咁囉 sosad

迫bb陪媽媽合照XD 玩即影即有相機feel,,不過太黑啦,,攪到bb變左卷廁紙咁囉 sosad

ronniecheung 2010-10-29 11:52:38 PM
兔仔著衫會仲凍D...因為壓住D毛, 冇咗個保暖效果, 喺籠入面放毛巾便可!
燒雞。﹏。)) 2010-10-30 12:01:42 AM

回復 2# 的帖子

但係我家兔兔最鍾意喺布上殊殊..都唔知仲可以點幫佢保暖好囧
raywong521 2010-10-30 12:58:47 AM
若果係布毛巾上面尿尿,唯有籠包毛巾,或者用vetbed,底下墊尿片,d尿會滲落底的,但要先考慮兔兔會唔會咬..
long~spirit 2010-10-30 01:53:28 AM
HAHA我都沒乜見過有兔仔著衫,幾得意
twpig 2010-10-30 08:58:58 AM
兔仔著衫~幾得意喎~
babymanb 2010-10-30 09:19:18 AM
原帖由 ronniecheung 於 2010-10-29 11:52 PM 發表
兔仔著衫會仲凍D...因為壓住D毛, 冇咗個保暖效果, 喺籠入面放毛巾便可!

放毛跟佢一定咬喔/.\ 平時放d報紙係底再放吸取既野個衰仔都拉d紙上黎咬
ssc314 2010-11-2 09:44:32 PM
如果你去d光d既地方影會好d~~
btw,其實兔兔未必洗著衫,不過for fun真係好得意
天氣凍啦~試下俾d暖少少既水佢飲
firen_freeze)) 2010-11-2 11:06:21 PM
其實兔兔係唔駛着衫的....

MAX耳仔凍我會放佢出黎玩陣,跑跑下就會暖返.

熊折 2010-11-2 11:23:52 PM
哇~"
你張相d兔兔好肥大隻呀~:037:
月愛貓貓兔 2010-11-6 09:19:37 PM
又肥又大隻...好可愛
但地上白色的是雪??
好似好凍咁
PILLOW.MA)) 2010-11-7 07:49:58 PM

回復 9# 的帖子

肥波咁呀!!!!!!!!!!!!#^72^#
好cute!!!!!!!!!!!!!!!

佢唔咬vetbed既話買一張返離剪開做2張for替換用就得架喇
因為唔洗成個寵都鋪哂vetbed
可以留d位比佢覺得唔凍既時間訓冇vetbed既位
因為有時早上冇咁凍, 對佢離講係好舒服既氣溫
佢會唔想用vetbed的

如果佢咬vetbed/毛巾
唯有用布圍一圍個寵啦

但著衫就唔好喇
for fun咁著一著就冇所謂

小賢 2010-11-8 12:02:15 AM
件衫仔好岩身呀...cute...#^9_003^#
rbtdoria 2010-11-9 12:25:52 AM
我買左個Ms. pet 40w小動物專用保溫燈組俾zucca用
佢幾鐘2 0架~~
笨媽 2010-11-14 10:15:56 PM
原帖由 firen_freeze 於 2010-11-2 11:06 PM 發表
其實兔兔係唔駛着衫的....

MAX耳仔凍我會放佢出黎玩陣,跑跑下就會暖返.

好似d洋咁..哈..

快速發帖