以下係我同肥妹既合照
肥妹女仔..依家都1歲半拉

Darling:o) 2010-11-4 07:47:02 PM
您隻兔兔好得意阿. 咁乖比您抱係到影相/.\
small_tra 2010-11-4 08:02:48 PM
佢隻腳板好得意丫~!

我覺得賓尼兔好少比人抱~!

因為我果個仔唔比我抱丫~!:022:

好羨慕你丫~!::039:

long~spirit 2010-11-4 08:37:56 PM
原帖由 small_tra 於 4/11/2010 08:02 PM 發表
佢隻腳板好符意丫~!

我覺得賓尼兔好少比人抱~!

因為我果個仔唔比我抱丫~!:022:

好羨慕你丫~!::039:

我都覺隻腳板好得意
m1k1 2010-11-4 08:38:00 PM
好得意啊~佢個鼻仔有D似樹熊個鼻#^51^#
manmanwongwong 2010-11-4 08:43:41 PM
好得意既腳板~:010:
PhoenixY)) 2010-11-4 08:58:00 PM
佢d腳仔同手仔好得意, 好似好好肉咁:009:
睇真係好似樂x熊仔餅個隻樹熊, 好想攬下佢.:073:
WAI)) 2010-11-4 09:43:45 PM
hi~~ 肥妹!
隻腳仔真係好似好好肉咁! 好得意呀你 #^52^#
kittyz 2010-11-4 09:50:35 PM
兔兔好可愛呀~
主人D頭髮COLOR同佢D毛色好似,哈哈#^11^#
PILLOW.MA)) 2010-11-4 11:07:39 PM
係喎! 真係似似地熊仔餅 XD
手仔腳仔好得意, 3層色#^80^#
chercher422 2010-11-4 11:20:53 PM
好得意呀...我好鐘意D腳仔呀...#^43^#
APPLE 2010-11-4 11:51:59 PM
原帖由 PhoenixY 於 2010-11-4 08:58 PM 發表
佢d腳仔同手仔好得意, 好似好好肉咁:009:
睇真係好似樂x熊仔餅個隻樹熊, 好想攬下佢.:073:

我都覺得佢好似樹熊呀,好可愛~~
雪糕樹 2010-11-5 12:07:45 AM
係ar...我媽都話距腳仔好大.好似d bb仔腳,好得意.
我都好少同肥妹影相呢...得閒我會影多d俾大家睇.
好多謝咁多位讚啊肥妹...(我驚距會自大):002:
heidiho925 2010-11-5 01:11:57 AM
嘩~好大隻腳....好得意呀...:055:
twpig 2010-11-5 08:54:11 AM
肥妹腳板底d毛毛仲有埋腳指形狀好厚毛~好想摸下牠隻腳腳呀~:039:

快速發帖