三張相都係肥茶茶睡夢中時候影,
側面個樣好醜怪

我的牙仔大隻嗎?

我的牙仔大隻嗎?

吾大~俾個近鏡你睇

吾大~俾個近鏡你睇

zz中

zz中

angelaska 2010-11-13 07:30:01 PM
哈哈,牙仔好齊:057:
茶茶訓到mark大左個口~?
PhoenixY)) 2010-11-13 11:02:29 PM
點解可以反轉...仲要係瞓左覺任你影. 好攪笑.
twpig 2010-11-14 09:03:57 AM
唔唔~牙齒好健康,鼻鼻無濕,眼仔無眼屎~GOOD:078:
firen_freeze)) 2010-11-14 09:30:23 PM
D牙好白呀.....

最近發現MAX隻腳白左,黃色去哂D牙度....ORZ....
katy)) 2010-11-15 10:22:46 AM
哈哈哈~ 肥茶茶你用咩牙膏GA??
原來訓着會E起排牙,我仲以為呀B被反轉好緊張先會咁 #^58^#
千千 2010-11-15 10:30:04 AM
好大隻BOR":023:

不過甘訓都俾你影到":060:
熊折 2010-11-15 12:45:18 PM
點解佢會瞓係度任你影@@"
我果隻我行埋少少佢都醒...:011:
ping.tat 2010-11-18 07:47:10 PM
當時我幫佢剪指甲,
我每次剪完都會幫佢地按摩,
有時按按下佢就會瞓著,反肚瞓都係試過3次

佢係用自家出品~黑兔牙膏,
:073:
笨媽 2010-11-19 05:02:44 PM
佢D牙好得意..咁都影到西利..

我果隻我爬埋係地下都未必見到佢個咀:043:

快速發帖