點解奶茶個patpat位隔離會無左毛既...??

兩邊都有架...不過另一邊比毛遮住左睇唔到,...

兩邊都有架...不過另一邊比毛遮住左睇唔到,...

katy)) 2010-11-15 09:51:28 AM
如果右邊都係禿禿地,有條裂縫,就係臭/香腺 (有人話即係肚臍) 來GA.
臭腺會發出兔地的體味,係用黎吸引異性GA~

兔地冇清潔果度的話,你反開D毛會聞到好臭 (對兔黎講係香). 同埋有老泥狀的污垢。
記住定時同佢清,唔係奄住會發炎GA

尋日幫呀B清臭腺,臭到我同兔爸想嘔....#^52^#

更正:: 打錯字...唔係臭"線"係臭"腺" #^14^#

heidiho925 2010-11-15 10:46:41 AM
要點清潔GE???
用水抹就得?
katy)) 2010-11-15 11:05:55 AM
呢D分泌物唔清潔奄住會發炎GA (好似我地間唔中清潔肚臍咁)
清果陣用暖水綿花/綿花棒沾暖水,我覺得用綿花棒會好D,因為一邊污糟左可以即刻用另一邊 (一整得耐我呀女唔耐煩GA LA...)
chercher422 2010-11-15 11:27:18 AM
:056: 我無幫佢清過臭線...因為平時佢根本唔比人抱...今次抱得起佢都算係奇蹟...
katy)) 2010-11-15 11:37:37 AM
我都係近排檢查先見到,果度黑黑地…
尋日呀B都係咁請我食兔掌,如果你平時帶開佢修甲修毛,順便問下佢可唔可以清潔臭腺~~

而家間店加價所以唔幫襯,全部都係我+兔爸+有時叫埋兔麻幫手 (真係勞師動眾喇)

miffymiffy 2010-11-15 12:19:38 PM
咁如果絕育後,臭腺是否仍有分泌要清潔?
katy)) 2010-11-15 01:42:57 PM
呀B八至九個月果陣絕育,而家歲幾先至發現... =_="""
我諗會繼續分泌,因為咁多個月應該會弄到呀B 痕/紅紅地 #^54^#

快速發帖