JACQUELINE:  我搵唔到爐灶,求其啦,呢度都O岩O岩好 !  幾FIT ~~

PILLOW.MA)) 2010-11-17 11:47:56 AM

隻隻兔仔都係咁 XD
好舒服呀見佢咁樣

有時我見PILLOW明明果度條隙好窄
佢都要攝個頭落去架
真係覺得佢好傻仔
katy)) 2010-11-17 12:05:18 PM
呀B由細細粒到大PAT PAT都係鍾意捐梳化底… #^26^#
佢想搵安全感MA
raywong521 2010-11-17 01:33:21 PM
haha~兔兔真係好鐘意攝黎攝去:015:
Maggie)) 2010-11-17 02:22:58 PM
小B都好鍾情意攝位遊戲的:057:
Riela)) 2010-11-17 03:08:46 PM
我都發覺兔兔好鐘意攝位
比比佢成日攝係糧兜同籠邊之間既位
再唔係就係糧兜同籠邊之間既位
仲越窄越好
PILLOW.MA)) 2010-11-17 03:50:00 PM
原帖由 Riela 於 2010-11-17 03:08 PM 發表
我都發覺兔兔好鐘意攝位
比比佢成日攝係糧兜同籠邊之間既位
再唔係就係糧兜同籠邊之間既位
仲越窄越好

我果隻都係#^47^#
仲要成日捐入床下底
條隙窄到拳頭都入唔到都捐入去#^31^#
Riela)) 2010-11-17 05:18:41 PM
原帖由 比露 於 2010-11-17 03:50 PM 發表

我果隻都係#^47^#
仲要成日捐入床下底
條隙窄到拳頭都入唔到都捐入去#^31^#

係呀~
捐唔到入去佢就會死命挖#^41^#
meimei 2010-11-17 07:58:10 PM
我個隻仲攪笑呀.條罅
窄到只可以頭入轉唔到身都要入曪.之後......咪"吞"尾出~~~:009: :009: :009:
williamchw 2010-11-17 09:54:51 PM
原帖由 meimei 於 2010-11-17 07:58 PM 發表
我個隻仲攪笑呀.條罅
窄到只可以頭入轉唔到身都要入曪.之後......咪"吞"尾出~~~:009: :009: :009:

Bingo!!惠惠都係成日喺條窄路度(吞)後波走兔㗎!:073: :073:
elvisli 2010-11-17 11:15:30 PM
其實兔兔搵好窄既地方休息是因為這樣才有安全感,太廣的地方就好像在平原等狩獵者拿自己的命一樣

所以兔兔普遍都鐘意搵好細而且有頂蓋的地方,例如梳化底
heidiho925 2010-11-18 10:42:41 AM
原帖由 elvisli 於 17/11/2010 11:15 PM 發表
其實兔兔搵好窄既地方休息是因為這樣才有安全感,太廣的地方就好像在平原等狩獵者拿自己的命一樣

所以兔兔普遍都鐘意搵好細而且有頂蓋的地方,例如梳化底

係呀…我隻兔兔都係咁…
床下底,SOFA底…已經放左膠箱係到..得條好細GE罅,都要死迫出去…係個到訓…=.=
乜佢覺得我屋企好唔安全咩……:025:
devil77 2010-11-18 01:44:50 PM
我隻兔兔都好鐘意瞓sofa底,仲加埋料,教極都唔變.
Riela)) 2010-11-18 02:07:39 PM
我隻兔兔都係咁
自從係sofa罅玩過一次之後就成日想去
鬧極唔聽
傘仔)) 2010-11-18 03:57:11 PM
jacqueline: :014: 我都試過攝入梳化底,點知又唔識倒車"吞"出來, 要兔奴打救, 我以後都唔敢攝入去啦......被兔奴笑,好瘀皮嘛:014:

快速發帖