花花最愛在廁廁休息~

蛙式?~!#^66^# #^66^#

睇下花花條頸.... 哈哈哈~ "GI"左出黎丫~#^64^#

花花: 咩事丫~ 又影... 冇好野食唔好煩我丫~~ 咬你~!

再加花花咀一個~!!!

花花: 我個咀得唔得丫~~ 鍚下啦~!!#^51^# #^51^#

熊折 2010-11-18 01:15:05 AM
哈哈"
個咀仔好得意,
好想摸下佢:023:
long~spirit 2010-11-18 07:33:29 AM
花老爺耳仔好大好大:001: :001: :001:
傘仔)) 2010-11-18 08:03:10 AM
jacqueline:  你個咀好得呀~~  來錫幾下吧!!!!!!!!!!!!!!:023:
栗子)) 2010-11-18 11:06:29 AM
好想bb抱花花:053:
千千 2010-11-18 12:02:14 PM
花花坐廁所 係合手1手1牙"
KAKA"
佢對耳仔真係好迷人:057:
raywong521 2010-11-18 12:53:08 PM
花花對大耳朵好迷人啊:023: 有機會既話,一定要抱下花花,一定好好手感:021:
sheena 2010-11-18 02:14:52 PM
明明個廁所好似好迫, 但花花又訓到好舒服咁
唔通佢識縮骨功? 特別係第2張, D骨好似識屈曲咁=P
twpig 2010-11-18 05:46:30 PM
花花點解你瞓廁所個樣都可以咁嘆的!!
月愛貓貓兔 2010-11-18 05:50:24 PM
好大對耳呀!!!~#^9_003^# #^9_003^#
波丸媽 2010-11-18 10:12:24 PM
花花~~
你縮埋咁訓舒唔舒服架~~~?
見到你就掛住你啦~~又想非禮下你~~
hkrchei2 2010-11-19 12:18:22 AM
熊折,
花媽: 好丫好丫~ 花花好喜歡摸頭仔丫~~~~
花花: 快D同我按摩啦~#^9_003^# #^9_003^#

long~spirit,
花媽: 唉丫~ 花花而家真係花爺丫~ 係屋企佢真係大晒丫~ 我坐邊佢就咬邊~~ 我冇得坐啦~~~

傘仔,
花花: jacqueline, 鍚鍚~#^10^# #^10^#

栗子,
花媽: 今日雖然抱唔到, 不過...按摩左好多耐#^51^# #^51^#
花花: EE, 可唔可以繼續犘丫~~~~#^43^# #^43^#

千千,
花媽: 我都覺得花花對耳朵同其他兔兔既耳朵比較... 真係好大~!!!! #^11^# #^11^#

raywong521,
花媽: 花花好重丫~抱佢都幾辛苦~~#^14^# #^14^#  今日同佢磅..3.09KG#^16^# #^16^#
花花: 快D同我按摩啦~#^9_003^# #^9_003^#

sheena,
花媽: 我都唔明個廁廁咁細, 個籠咁大... 好多位唔訓, 係要訓廁廁#^20^# #^20^#
花花: RABBIT仔, 你都試下丫~ 好舒服丫~!!#^72^# #^72^#

twpig,
花花: 係丫訓廁廁都好舒服丫~ 我個廁廁冇網~ 唔會整痛腳仔丫~~

月愛貓貓兔,
花媽: 大耳朵可以話係花花既標誌#^14^# #^14^#

波丸媽,
花花: EE幾時再摸我丫~~ 我好想按摩丫~~ 係廁廁好舒服丫, 我訓一陣就係伸懶腰...打喊"露"... 媽媽屎影唔到我打喊"露"... #^64^# #^64^#
花媽: #^40^# #^40^#

Maggie)) 2010-11-19 10:24:12 AM
花花,錫錫呀﹗ ^^
PhoenixY)) 2010-11-19 07:05:19 PM
第一, 二張相見佢對手合得好齊喎, 好似拜神咁.:057:
栗子)) 2010-11-19 07:35:29 PM
花花::栗子媽按摩手勢一留,我訓著喇:010:

快速發帖