我隻zucca近排開始成日咬人
但係有pattern 0架喎!

佢會係好sweet咁"lam lam lam"之後冇啦啦咬你一啖!:027:
見你想縮手之際佢又即刻繼續"lam lam lam" tum番你俾佢繼續lam...
如果你冇反抗呢, 佢就又繼續咬咬咬直到你想縮手之際佢又即刻繼續"lam lam lam"...:026:

雖然佢咬得唔大力
不過都有d d痛:063:

同埋佢e家對個個人都係咁...
我想知佢e d係有不滿丫?
同人唔friend丫??
定係玩遊戲方式來的...???:077:
PILLOW.MA)) 2010-11-20 08:48:42 AM
係咪佢牙痕?#^30^#
rbtdoria 2010-11-20 08:51:56 AM
原帖由 比露 於 2010-11-20 08:48 AM 發表
係咪佢牙痕?#^30^#

佢用我地0黎磨牙???????:042:
PILLOW.MA)) 2010-11-20 09:10:15 AM
原帖由 rbtdoria 於 2010-11-20 08:51 AM 發表

佢用我地0黎磨牙???????:042:

叫佢食草啦 XD
不過有時想撩你玩都會輕輕咁咬下你架
你唔想佢咬就要NO佢, 比佢知你痛
千千 2010-11-20 10:01:05 AM
HAHA'
LAM LAM 下覺得肚仔餓要 咬下:053:
笨媽 2010-11-20 10:25:22 AM
我果隻都係咁..有次仲咬到損左..
但已經比好多草佢食/=\:024:
其斤 2010-11-20 11:15:30 AM
:026: 我家大福。。。
細個都係咁。。。(特別係秋冬時...)
每次比佢咬完~我都會同佢講[好痛牙>.<咬我死啦~]
然後訓係地下...扮死= =|||
(迷之音:你是遇到熊人嗎= =")

不過今年就無再咬啦~淨係會lam lam
raywong521 2010-11-20 12:35:44 PM
我隻米米,佢專咬我pat pat,我會話比佢聽好痛.....詐死.....:043:

話兩日好似咬少左...-.-
angelaska 2010-11-20 01:30:31 PM
哈哈,zucca好可愛
我覺得似係同你地玩ar~

我豆豆只會係我隻手有食物氣味時lam我手指...:036:  咬就係佢發我脾氣先咬我

米米媽比米米咬pat pat...又真係...:073:
可能佢當左你係兔地~
berki 2010-11-20 01:45:51 PM
我2個b都會lamlam下咬我架
但係唔用力架
佢應該係想同你玩
或者氹你俾糧佢食:053:
月愛貓貓兔 2010-11-20 02:17:41 PM
原帖由 berki 於 20/11/2010 01:45 PM 發表
我2個b都會lamlam下咬我架
但係唔用力架
佢應該係想同你玩
或者氹你俾糧佢食:053:

嗯嗯我家芊芊都係.
佢剛才輕輕咬左我一下
我尖叫左聲,然後話吾准,關埋道門
就冇理佢啦....我會吾會好兇????
brendang 2010-11-20 06:49:58 PM
我隻 You Do 除咗會 lam 我, 咬我, 仲會 where 我, 今早放佢出嚟, 佢半個鐘頭不停手又 lam, 面又 lam, 頸又 lam, 連頭髮都咬埋
企响到時佢又lam, 又咬, 又where 我隻腳, 有時真係想同佢講句 "老細, Give me a break!":047:

rbtdoria 2010-11-21 08:21:37 AM
Re比露:
no佢好似冇咩用...仲係一樣...:043:

Re千千&angelaska&berki:
我開始懷疑佢鐘2食手指�腳的死皮...:056:

Re其斤&raywong521:
會扮死好cute呀...!!!!!>w<!!!
如果zucca都識扮死我唔介意俾佢咬...:073:

Re月愛貓貓兔:
我反而好似係唔夠惡...:077:

Re brendang:
咁我好彩d...
佢冇where我...:040:

快速發帖