第一次買衫衫俾zucca著
係佢的x mas outfit :012:

留意佢嘴角偷食snack的證據...

扮model...:073:

附送:

唔想著衫的求救look...

偷食唔抹嘴被發現的innocent look...

& 未著衫前兔爸影的沙龍相~~:014:

raywong521 2010-11-22 11:43:11 PM
zucca好上鏡啊~仲識得扮model,好抵鍚呢#^9_003^#
rbtdoria 2010-11-23 12:27:18 AM
原帖由 raywong521 於 2010-11-22 11:43 PM 發表
zucca好上鏡啊~仲識得扮model,好抵鍚呢#^9_003^#

哈哈多謝多謝~~!
我都覺得佢好上鏡~~!:012:
天才文仔 2010-11-23 12:58:15 AM
wow,好靚仔喎,x'mas王子look~~
:023:
rbtdoria 2010-11-23 03:48:34 AM
原帖由 天才文仔 於 2010-11-23 12:58 AM 發表
wow,好靚仔喎,x'mas王子look~~
:023:

>v< 多謝多謝~~!
我新年裝都ready埋啦...:037:
christyho 2010-11-23 04:20:01 AM
好得2呀!∼D兔仔衫邊度有得買GA??
rbtdoria 2010-11-23 06:44:01 AM
原帖由 christyho 於 2010-11-23 04:20 AM 發表
好得2呀!∼D兔仔衫邊度有得買GA??

thank you >v<~~!
我在 pet store買狗仔衫咋...~~
買xs的~
long~spirit 2010-11-23 07:33:49 AM
好搞笑^^:001: :001: :001: :001:
twpig 2010-11-23 08:57:08 AM
zucca著左件衫衫後好靚呀~
我都好想買件比兔兔著,不過牠們一定唔肯~
katy)) 2010-11-23 09:55:17 AM
ZUCCA圓潤左BOO~ #^43^#
好得意呀>v< 呀B着XS都可以金蟬脫殼..............#^26^#
sheena 2010-11-23 11:19:07 AM
zucca第1張相好似老鼠=P
光之天使)) 2010-11-23 11:31:29 AM
件衫好靚wor~
不過我最鍾意最尾果張相呀~
影得好好~
笨媽 2010-11-23 11:42:12 AM
第一張成隻袋鼠:031:
heiidiii)) 2010-11-23 02:21:08 PM
件衫真係好fit ar !#^13^#
fishbu 2010-11-23 05:02:51 PM
好可愛呀~ 黎姐姐抱..#^65^#
我果日見到有for pet 既聖誕帽,,
仲諗緊買唔買黎比BB帶,,XD

快速發帖