新窩

傘仔)) 發表於 2010-11-24 10:46|只看該作者|倒序瀏覽|打印
考慮了很久, 要不要買個新兔窩給JACQUELINE, 昨天又選了很久,不知她愛貓屋仔還是貓床,最後買了這個獸皮紋貓床,不過她好似無興趣:043:

希望只係天氣未夠凍,所以唔想坐落去吧:077:

devil77 2010-11-24 10:57:56 AM
佢成個和尚打坐.乜佢唔會咬???
smallsuishan 2010-11-24 10:59:48 AM
有時........兔兔對呢D野真係好講緣份
我上次買完....何Hill入親去都小便
好似當左公廁咁..........
PILLOW.MA)) 2010-11-24 11:10:15 AM
張床好靚@@
係咪好似VETBED咁屙左尿會流落下面唔會索住架?

HILL媽,
咁大個公廁屙得舒服D XD
傘仔)) 2010-11-24 11:36:21 AM
jacqueline唔會咬的, 所以才會買比佢囉。

呢個只係普通貓床, 不是vetbed, 所以會索水的, 裡面塊墊可以揭起拎出來洗。jacqueline識去廁所vv, 應該唔會痾尿落去卦。  暫時jacqueline都無主動行過上去, 係我抱過佢上去一次咁大把............:024:
sheena 2010-11-24 11:41:31 AM
rabbit仔都當床仔係廁所咁用, 我洗左幾次之後, 決定.....舖張尿片響上面, 而家張床已經成為佢籠外既廁所啦
不過其實張床都幾有用, 佢除左用黎去廁所, 仲好鐘意走入去俾我按摩, 我有時又會連床帶兔一齊拎去D'陌生地方'幫佢剪指甲
傘仔)) 2010-11-24 02:01:43 PM
連床帶兔......:073: :073:
hkrchei2 2010-11-24 02:24:41 PM
我成日都想買草屋比花花.... 不過, 又係怕佢v v 去... 咁就... :042: :042:

如果用菠蘿屋, 我會鋪尿片先~~~ 不過, 仲未開比花花, 我諗住凍d先~~~
PILLOW.MA)) 2010-11-24 02:40:27 PM
鋪尿片係D毛毛上面?
raywong521 2010-11-24 04:03:42 PM
我都想買張床仔比兔兔,去物色下先#^5_002^#
hkrchei2 2010-11-24 04:53:11 PM
我之前用菠蘿屋就係咁呀啦....

鋪張片片係墊先~~咁vv 都可以有片片吸左先~~

PILLOW.MA)) 2010-11-24 05:07:15 PM
但係咁會唔會冇左用毛毛溫暖既用意? @@
raywong521 2010-11-24 05:43:50 PM
係個菠蘿屋裡面,好暖架喇
Y_S_ 2010-11-24 06:26:23 PM
嗚,我都有買過窩同床俾阿砵仔,但佢都好鐘意係上面vv同cc,墊左尿片又成日爪 ,嗚。佢地係咪鐘意係軟野上方便方便???
rbtdoria 2010-11-25 12:33:11 AM
我都想買個呀~~!
可惜zucca仲未potty train到...:043:

快速發帖