1P 幣
兔兔自從食左A草就吾食T草啦/.\...3個月大ja
Tak0 2010-12-7 05:36:01 PM
原帖由 SakixxShum 於 2010-12-7 05:26 PM 發表
tako...我識果個
/???

ya..saki
sakixxshum 2010-12-7 05:28:19 PM
原帖由 千千 於 2010-12-6 06:16 PM 發表
3 個月" 要俾A 草佢食"
你睇下兔兔寶典LA

我果隻正係食t草炸..都係三個月大...
點算..5夠營養啦實
sakixxshum 2010-12-7 05:26:45 PM
tako...我識果個
/???
ching` 2010-12-7 03:47:55 PM

回復 22# 的帖子

haa;p
有啊不過係果樹草lor .0. 佢唔燧咁鍾意咁解 xd
佢兩日唔食..e家死死氣咁食左dd xd
草球同地下都有 .0. XD
katy)) 2010-12-7 03:43:51 PM
哈哈!呀b唔算係挑草(品牌)食ge小朋友…
但係有次呀b睇完e生都送左包草比佢,餵佢又唔賞面,放喺度佢又尿尿喺上面,後尾都係舖喺籠度算,佢食就食,唔食當墊料算 :ppp

咁妳仲有冇草 ga?! 講真要努力d撲草喇,怕佢冇野食腸停+牙長...
佢大食ge話不如一箱箱咁訂,唔好話你,我地有時都懶得去拎草 xpp

妳又試下用果d唔食ge草舖地,比佢當草地訓下都好 :045:

其實我想問,你用咩裝住d草比佢?! 草架/草球/就咁舖地下?!

ching` 2010-12-7 02:55:43 PM

回復 20# 的帖子

haha 我會儘量搵ga 喇~ xd
喂佢又肯食啊...不過oxbow都唔算大包..話咁快就食完.:009:
所以我諗住睇下有冇d再大包d ge xd(懶鬼!)
不過當然佢唔鍾意ge都會變番oxbow..
之前轉果隻..長條形..好好好..硬get草-_-唔知係咪你講果隻..果舍 人話係獸e推介ga wor-_-
都唔知係唔係ge..:025:
katy)) 2010-12-7 02:48:39 PM
MOMI唔一定要訂GA!

你搵下仲有冇OXBOW... 冇GE話,咩牌子都好(但唔好簡冇牌子的草),買D細細包比佢試下 。

你住邊頭? 睇下幫唔幫到你搵其他寵物店?! 再唔係去"矇X豬網上商店"訂啦...

買左D草佢自己唔肯食,咁你試下親手餵葉佢…

今晚好凍呀, 佢要食返多D草儲能量!! 唔係又凍又餓好慘GA

((題外話::: 照咁睇, 你兔兔似係食APD食唔返轉頭果炸XDD ))

ching` 2010-12-7 02:43:27 PM
原帖由 Riela 於 2010-12-7 02:33 PM 發表
傳言品質最好係apd, 不過同時係最貴
momi就香同多枝, 價錢相宜
最重要係可以買大箱, 平好多

唔新鮮#^71^#
放係店咪又係一樣

我都係咁諗..所以唔明佢想點xd
momi 係咪大部分地方都有..?要訂的對嗎.?
:017:
Riela)) 2010-12-7 02:33:10 PM

回復 17# 的帖子

傳言品質最好係apd, 不過同時係最貴
momi就香同多枝, 價錢相宜
最重要係可以買大箱, 平好多

唔新鮮#^71^#
放係店咪又係一樣
ching` 2010-12-7 02:29:05 PM
咁如果想平d就要訂果d.?.0.
咁係邊有啊.?.0.同埋品質係咪都差唔多? 其實佢都食得好快..
成日要出去買.我baba 話唔好買咁多係屋企話會唔新鮮wor.:041: .(其實我都想買多幾包...因為..我好懶:073:
Riela)) 2010-12-7 02:23:45 PM

回復 15# 的帖子

oxbow好貴...#^73^#

causeway同mk都好易買到
唔近都冇法, 做得兔奴係預左命苦
只有一次買多幾包
ching` 2010-12-7 02:08:33 PM
食開oxbow 果隻.0. :044:
Riela)) 2010-12-7 02:04:51 PM

回復 13# 的帖子

兔兔食開一種草就會認死個一種
轉草要按比例咁慢慢轉, 如果唔係兔兔會唔食