只限將軍澳寶琳站交收, 所有物品如沒人要將會在十二月底丟掉。

1. 黃色草架兩個 (q兔買), 約八九成新

2. 草波波一個 (q pxt買), 約八九成新

3. 粉紅色草架一個 (pet xgg 買), 約八成新

4. 白色四方廁所一個 (只放過墊料, 兔兔唔肯用), 九成九新

5. 五角型廁所一個 (ilr 買), 五成新, 有尿漬, 但己消毒

6. 白色粗間豬仔板一塊 (q兔買), 全新

有意者請留言, 先到先得, 謝謝!

(唔知點解upload唔到相, 可看以下link!)

/

另外, 仲有q兔圍欄一個出讓, 三尺高, 自由出價, 可pm我!
已有 1 人評分P 幣 收起 理由
wesky + 100 無私分享, 加錢~

總評分: P 幣 + 100   查看全部評分

ronniecheung 2010-12-12 10:54:33 PM
http://img815.imageshack.us/i/img2128r.jpg/

sammy)) 2010-12-12 11:06:20 PM
發生什麼事!!!:057: :057:
月愛貓貓兔 2010-12-12 11:13:41 PM
我想要白色四方廁所
仲有冇??
ronniecheung 2010-12-12 11:14:08 PM
全部都係斐斐唔用的, 因為肥咗又大食咗好多, 全部都唔岩用.... 我想執屋嘛!
sammy)) 2010-12-12 11:16:50 PM
對不起!想多在!放心晒!:001: :001:
angelaska 2010-12-12 11:30:29 PM
q兔圍欄我有興趣, 但我唔係好知價 唔識出價....XD
今日去睇見到有隻好似係成個籠咁,係果隻嗎?
一個圍欄姐係=一塊?
有無相cc#^75^#  thanks
lunguide 2010-12-13 12:39:16 AM
我都想要白色四方廁所,可以做(月愛貓貓兔之後)第一個後補嗎?
我可到寶琳自取的。
宜寧 2010-12-13 01:49:43 AM
我想要黃色嗰個草架,係咪一定要一次過要晒兩個?
同埋我想睇一睇佢要點樣放喺籠度,
因為我驚會唔穩陣
mitchell 2010-12-13 08:09:56 AM
請問我可以要一個草架嗎?黃色或粉紅色都冇問題,可以在將軍澳自取,圍欄我都有興趣但不能用手機pm,可否add 我msn? [email protected] 謝謝
heidiho925 2010-12-13 10:44:50 AM
我想要:黃色草架/草波波/白色四方廁所 (後後補)#^14^#
mylovepet 2010-12-13 01:01:11 PM
兔霧草;)餅姬 2010-12-13 08:10:55 PM
草架(咩色都ok)同白色次所有意;
可以系寶琳交收._.我系寶琳返學
ronniecheung 2010-12-14 11:34:38 PM
根據留言的次序決定了物品的去向

1. 黃色草架兩個 (q兔買), 約八九成新                 宜寧 heidiho925

2. 草波波一個 (q pxt買), 約八九成新                  mylovepet

3. 粉紅色草架一個 (pet xgg 買), 約八成新             mitchell

4. 白色四方廁所一個 (只放過墊料, 兔兔唔肯用), 九成九新         月愛貓貓兔

6. 白色粗間豬仔板一塊 (q兔買), 全新                  mylovepet

如果可以, 我想GROUP 埋一至數個時間交收物件, 如果唔係我要走好多轉呀!

星期六下午我會方便點, 如果2:30PM 寶琳MTR是否OK? OK與否都請你們PM我, 唔介意的意留埋電話!
ronniecheung 2010-12-14 11:36:20 PM
http://img152.imageshack.us/i/img2129yo.jpg另外, 我拍了圍欄的照片, 總共六塊, 2呎X2呎, 有一道門! 你們有興趣就PM你的心水價錢給我呀, 我買都係百幾蚊!

快速發帖