http://uwants.com/viewthread.php ... p;extra=&page=1

隻兔兔好可愛架!!
如果可以我都想帶佢返屋企…

兔兔已經轉過幾手喇
希望快d搵到個安穩既家
Darling:o) 2010-12-15 11:44:19 PM
我都睇過尼個post 隻兔兔真係好可憐@@
Futagoza_Kaniza 2010-12-16 04:08:59 AM
佢而家要收返$1100先賣wor...
寫收養..? 真係講得好聽.
fishbu 2010-12-16 04:21:47 AM
算啦...佢養得1個星期..用左1000而家想拎番都正常既..
兔兔好可憐.. 我見D人係咁話咩KEN唔知點解?
PILLOW.MA)) 2010-12-16 06:36:56 AM
futagoza_kaniza,
$1100連埋用品, 當係用錢買果d囉
同埋佢買左一個星期想拎返好正常

fishbu,
個呀ken話係個係屋企自家"煩"殖兔兔賣既人
個post入面既"父母"blog就係佢架喇
唔知佢屋企d兔幾耐生一次呢@^@
long~spirit 2010-12-16 07:33:56 AM
佢俾返錢人地幫佢收養就差唔多,好心啲心未問清楚就唔好帶返屋企先啲,當動物係產品
PILLOW.MA)) 2010-12-16 08:45:48 AM

回復 6# 的帖子

係佢媽媽屎忽鬼姐
不過件事發展成咁
都唔好指望佢媽媽會回心轉意同繼續留佢係度
因為唔知佢媽媽幾時發作又唔要佢架嘛
所以最重要係快D幫兔兔搵到住好人家呀
Riela)) 2010-12-16 08:50:37 AM
ken出左名係賣兔人, 不停逼兔兔生再以"收養"名義賣

我比較疑心重
我只覺得uwant個post所謂唔俾養只係佢覺得兔兔麻煩, 想賣返出去
再唔係佢根本當係做買賣轉手圖利
fatfat 2010-12-16 09:34:43 AM
我都覺得好似Riela咁講~
兔兔其實要花好多心機去照顧
我覺得樓主怕麻煩所以要左一陣又唔要~

講真$1100 ... 真係貴左D 囉~

如果唔係我家小霸王有皮膚病又未好返~
我都想養多隻陪佢玩~
twpig 2010-12-16 09:47:16 AM
如果真係咁錫同鍾意隻兔,又真係因為她的母親而要放棄的話
根本就唔應該去計較為隻兔兔用左幾多錢...
有個朋友都話願意出$800去要佢隻兔兔啦....
但點解要為左相差那二,三百去計較呢??
PILLOW.MA)) 2010-12-16 09:59:19 AM

回復 10# 的帖子

係囉~
象徵比返少少咪算囉
一定要收返成千蚊
好難搵人要, 又要轉過幾手
Maggie)) 2010-12-16 10:20:21 AM
搵人苯:052: :052: 成千元領養費,有這個道理嗎﹖現在是她求別人收養:056:
Riela)) 2010-12-16 11:00:05 AM
所以佢根本就係到當兔兔係股票咁...

炒兔 #^62^#
傘仔)) 2010-12-16 11:03:14 AM
求人收養, 仲要比$1000 ?  唔係卦?

:025:
mylovepet 2010-12-16 11:26:09 AM

快速發帖