Demon新入伙`仲係bb仔~學左2日識去廁所啦:>

衝風糯米'池'

衝風糯米'池'

返黎3日圓左好多-3-`

返黎3日圓左好多-3-`

smallsuishan 2010-12-19 04:46:25 PM
不要用木康養兔兔!!!!!!
肥仔熙 2010-12-19 05:20:17 PM
真係好bb呀~~~:039:
鈉米 2010-12-19 06:15:45 PM
原帖由 smallsuishan 於 2010-12-19 04:46 PM 發表
不要用木康養兔兔!!!!!!

hill媽`我都唔想啊~因為demon仲學緊用廁所`~
鈉米 2010-12-19 06:16:11 PM
原帖由 肥仔熙 於 2010-12-19 05:20 PM 發表
真係好bb呀~~~:039:

2個月咋~_~
berki 2010-12-19 06:56:29 PM
好可愛呀!!!!!!!!!!!!!!
養左幾耐呀?
我教左佢地去廁所1個月
唔用木糠都得呀
我用豬仔板, 寧靜自己日日洗籠
都唔想佢地呼吸系統有事呀
fatfat 2010-12-19 07:33:28 PM
我都係用呢款籠~
本身有塊網板~
之後都係去Q兔買多執底板

好細好得意丫~
raywong521 2010-12-19 08:26:12 PM
木糠可以用粒紙代替,竉物店有得賣,就算兔兔未食去廁所,都唔可以用木糠,咁做會影響兔兔健康,一陣病左手尾好長
鈉米 2010-12-19 10:49:47 PM
原帖由 berki 於 2010-12-19 06:56 PM 發表
好可愛呀!!!!!!!!!!!!!!
養左幾耐呀?
我教左佢地去廁所1個月
唔用木糠都得呀
我用豬仔板, 寧靜自己日日洗籠
都唔想佢地呼吸系統有事呀

尋日先帶佢返黎架咋~_~
我想問呢...豬仔板要去邊度界先好呢?同埋大約幾錢?
我聽日就去界先=]
鈉米 2010-12-19 10:50:48 PM
原帖由 fatfat 於 2010-12-19 07:33 PM 發表
我都係用呢款籠~
本身有塊網板~
之後都係去Q兔買多執底板

好細好得意丫~

我其實都有諗過用豬仔板..但唔知要去邊度界~_~
鈉米 2010-12-19 10:51:14 PM
原帖由 raywong521 於 2010-12-19 08:26 PM 發表
木糠可以用粒紙代替,竉物店有得賣,就算兔兔未食去廁所,都唔可以用木糠,咁做會影響兔兔健康,一陣病左手尾好長

好~為左佢好一定會做=]
Riela)) 2010-12-20 08:51:03 AM
demon額頭一點白好得意呀

豬仔板係大部份兔用品店都有 (金魚街為例)
木糠對氣管有害, 特別係幼兔
識去廁所後最好唔再用豬仔板, 長遠對腳唔好

你個草窩好似好細(入口)
小心demon大個之後會係入口卡住
Maggie)) 2010-12-20 11:33:12 AM
佢好bb呀﹗好可愛﹗:057:
月愛貓貓兔 2010-12-20 05:57:42 PM
好得意呀...細細隻
鈉米 2010-12-21 11:20:46 PM
好叻女a_a`識去廁所啦`~我坐1日係值得架!

快速發帖