去左屯門維多利睇...E生同姑娘都好好人=]

我個乖囡原來有上呼吸道感染...可能係I XXXX RABBIT果陣已經有~
好彩唔係大問題`開左D眼藥水同抗生素佢食..
希望佢快D好返啦;>`雖然佢曳曳,但我真係好唔忍心見到個囡唔舒服`:050:

sakixxshum 2010-12-27 06:17:13 PM
咁既情況最好快d帶佢睇醫生啦....
鈉米 2010-12-27 06:49:57 PM
原帖由 SakixxShum 於 2010-12-27 06:17 PM 發表
咁既情況最好快d帶佢睇醫生啦....

我換左vedbed俾佢訓..會唔會鼻敏感?
同埋佢呢2日凍都飲少左水...會唔會因為咁先有眼膠?
sakixxshum 2010-12-27 07:03:07 PM
原帖由 鈉米 於 2010-12-27 06:49 PM 發表

我換左vedbed俾佢訓..會唔會鼻敏感?
同埋佢呢2日凍都飲少左水...會唔會因為咁先有眼膠?

其實見佢有流鼻水既情況..
睇醫生就最穩陣

正常兔兔適溫大約16度~21
我果2隻都無飲少水..反而飲多左...

5好估估下啦...
有咩事果陣就大件事...

快d睇醫生啦
wm20472 2010-12-27 08:43:59 PM
打乞嚏可以係環境引起的鼻敏感
但若果有鼻水、鼻仔常時間都濕濕地就最好盡快看醫生
鈉米 2010-12-27 11:47:34 PM
原帖由 SakixxShum 於 2010-12-27 07:03 PM 發表

其實見佢有流鼻水既情況..
睇醫生就最穩陣

正常兔兔適溫大約16度~21
我果2隻都無飲少水..反而飲多左...

5好估估下啦...
有咩事果陣就大件事...

快d睇醫生啦

收到~聽日打去book先`
鈉米 2010-12-27 11:48:09 PM
原帖由 wm20472 於 2010-12-27 08:43 PM 發表
打乞嚏可以係環境引起的鼻敏感
但若果有鼻水、鼻仔常時間都濕濕地就最好盡快看醫生

我都好擔心..唯有真係去睇下醫生
鈉米 2010-12-28 11:58:58 AM
放心左D...起碼知道咩事...
sakixxshum 2010-12-28 01:56:32 PM
咁就好啦....
你係咪睇dr..gerry呀???
鈉米 2010-12-28 02:01:01 PM
原帖由 SakixxShum 於 2010-12-28 01:56 PM 發表
咁就好啦....
你係咪睇dr..gerry呀???

係啊~佢叫我多D留意下佢..返左黎先覺得佢打乞嚏真係好大力..
不過食多幾日藥睇下點先..希望佢叻囡快D好返唔好要我擔心..
尋晚仲發惡夢嚇醒我..之前養果隻因為意外去左天堂花園住..
一見到佢有D唔舒服個心都離埋..:046:
sakixxshum 2010-12-28 02:13:15 PM
原帖由 鈉米 於 2010-12-28 02:01 PM 發表

係啊~佢叫我多D留意下佢..返左黎先覺得佢打乞嚏真係好大力..
不過食多幾日藥睇下點先..希望佢叻囡快D好返唔好要我擔心..
尋晚仲發惡夢嚇醒我..之前養果隻因為意外去左天堂花園住..
一見到佢有D唔舒服個心都離 ...

所以有咩事真係要帶去睇下好,,
下...屯門個姑娘好好人...
係咪30幾40歲,,=個姑娘..
我上次去同仔仔嘟嘟body check
個姑娘又粗魯又惡..
搞到嘟嘟發曬脾氣....
鈉米 2010-12-28 02:41:08 PM
我今次睇果個係廿零歲咋啵~_~`
佢都唔敢大力捉住DEMON`
sakixxshum 2010-12-28 02:55:39 PM
你就好啦...><
我都5敢再去..
下次都係去betty到好d...
絕肯我都諗住去betty到..
你又係住屯門??
鈉米 2010-12-28 06:19:54 PM
原帖由 SakixxShum 於 2010-12-28 02:55 PM 發表
你就好啦...><
我都5敢再去..
下次都係去betty到好d...
絕肯我都諗住去betty到..
你又係住屯門??

係啊=]
我諗住都係去多次dr.gerry覆診先..
我個囡囡仲細,,唔放心佢走咁遠.
sakixxshum 2010-12-28 07:07:00 PM
哦。但小心遇到個惡死姑娘。

快速發帖