係個籠塊板跳落地下點知聽佢叫左幾聲之後我緊張咪去起個圍爛吾俾佢玩啦但佢又行得食得我擔心會吾會有問題
crystal_xd)) 2011-1-3 11:21:53 PM
個籠底好高嫁?
佢有冇好似k親咁?
Tak0 2011-1-3 11:25:27 PM
原帖由 crystal_xd 於 2011-1-3 11:21 PM 發表
個籠底好高嫁?
佢有冇好似k親咁?

吾係好高GE..佢係叫左幾聲繼續玩但係佢叫好出奇喔
fishbu 2011-1-4 12:20:49 AM
兔兔唔係好痛OR好驚先會叫架咩? #^54^#
Tak0 2011-1-4 12:46:11 AM
原帖由 fishbu 於 2011-1-4 12:20 AM 發表
兔兔唔係好痛OR好驚先會叫架咩? #^54^#

係囉..我就係吾知咩事
raywong521 2011-1-4 01:48:07 AM
好痛同好驚都會叫,平時兔兔唔會出聲
Tak0 2011-1-4 02:06:12 AM
原帖由 raywong521 於 2011-1-4 01:48 AM 發表
好痛同好驚都會叫,平時兔兔唔會出聲

但係我檢查過佢又無咩野喎../_\佢係跳落去叫左幾聲繼續跑咁囉:050:
crystal_xd)) 2011-1-4 02:08:08 AM
佢個樣系咪好似k親咁牙?
Tak0 2011-1-4 02:11:47 AM
原帖由 crystal_xd 於 2011-1-4 02:08 AM 發表
佢個樣系咪好似k親咁牙?

下...個樣我吾知丫佢好似坐左係度叫左2聲咁囉我摸下佢佢又繼續玩囉
crystal_xd)) 2011-1-4 02:50:10 AM
佢行果陣好順?冇話縮起左隻腳咁?
Tak0 2011-1-4 02:57:12 AM
原帖由 crystal_xd 於 2011-1-4 02:50 AM 發表
佢行果陣好順?冇話縮起左隻腳咁?

無丫...咁就R晒頭無事就最好啦佢成日中意周圍撞
Riela)) 2011-1-4 09:17:54 AM
睇你張圖好似係mr 305/306
你最好都係用厚毛巾墊地下
籠底係豬仔板好易差錯腳, 例如手指差左入洞
唔好以為一直以來冇事就唔會差錯腳

通常佢走得返, 又跑又跳就即係好小事
都只不過係痛左下, 但要留意佢有冇咪起眼(即係痛)
有冇食野, 食量有冇改變
sakixxshum 2011-1-4 01:32:25 PM
我隻仔仔上次由地板一跳跳左上頂捉住個籠頂
5係好知佢想點..
點知幾秒到佢由上面凌空番身趺番落地下..
好彩下面有間大大既草屋..磅住佢..先無事..嚇死我..
但佢仲要係咁走好開心跳兔仔舞,,
之後再黎多幾次..
真係無佢收..=0-

豆豆應該無事既..
如果佢隻腳縮縮下就話有問題..
觀察多d..最緊要
sakixxshum 2011-1-4 01:53:42 PM
仲有呀..豬仔板始終對兔兔隻腳5係咁好..買塊vetbed比豆豆好好多
我都買左啦
Tak0 2011-1-4 04:28:40 PM
原帖由 Riela 於 2011-1-4 09:17 AM 發表
睇你張圖好似係mr 305/306
你最好都係用厚毛巾墊地下
籠底係豬仔板好易差錯腳, 例如手指差左入洞
唔好以為一直以來冇事就唔會差錯腳

通常佢走得返, 又跑又跳就即係好小事
都只不過係痛左下, 但要留意佢有冇咪 ...

係丫..但係佢今朝流眼水關吾關事咖?其他都無事

快速發帖