9lbs oxbow草, 本身兔兔食開MOMI想幫佢地轉,溝完都唔肯食
唔想浪費,所以想讓俾兔友
食左<1 LBS 12月尾係兔協買既
售$170 (SOLD)

AB Gex三角形便盆        33.5x20.3x16.5cm
95% new $30

Jolly半圓頂食物盆
99% new $15

AB Gex三角形便盆+Jolly半圓頂食物盆=$40

屯門交收

bbandwingki 2011-1-28 03:03:27 PM
我想要Jolly半圓頂食物盆呀......
旺中得唔得呀.....
berki 2011-1-28 04:48:52 PM
原帖由 bbandwingki 於 2011-1-28 03:03 PM 發表
我想要Jolly半圓頂食物盆呀......
旺中得唔得呀.....

唔好意思呀
我呢排都唔會出開去呀@@
bbandwingki 2011-1-29 11:38:32 AM

回復 3# 的帖子

下....
咁幾時得呀.....#^66^#
berki 2011-1-29 02:06:20 PM
原帖由 bbandwingki 於 2011-1-29 11:38 AM 發表
下....
咁幾時得呀.....#^66^#

要考AL
有排都唔行街@_@
berki 2011-1-30 12:43:53 PM
有冇兔友想要OXBOW草呀?
berki 2011-1-30 04:43:56 PM
有冇兔友想要OXBOW草呀?
bbandwingki 2011-1-30 10:28:56 PM

回復 5# 的帖子

咁如果郵寄要幾多money嫁.....#^66^#
ckv3v 2011-1-30 10:49:05 PM
死啦-_-太耐冇買oxbox...
oxbox係唔係冇分1,2cut-_-
我都係食開momi.(ah唔係..係豆豆-_-)
我驚我買左之後佢地都唔食..
睇唔睇得出係yip多d定係枝多d ah
berki 2011-1-30 10:57:20 PM
原帖由 ckv3v 於 2011-1-30 10:49 PM 發表
死啦-_-太耐冇買oxbox...
oxbox係唔係冇分1,2cut-_-
我都係食開momi.(ah唔係..係豆豆-_-)
我驚我買左之後佢地都唔食..
睇唔睇得出係yip多d定係枝多d ah

oxbow冇分呀
係枝多D,好多花花囉
明明oxbow貴d我都唔明點解桃波唔食#^56^#
我見係兔協見到d草好綠好靚我先決定轉架^^
berki 2011-1-30 10:58:23 PM
原帖由 bbandwingki 於 2011-1-30 10:28 PM 發表
咁如果郵寄要幾多money嫁.....#^66^#

個碗好似好易打爛架@@
ckv3v 2011-1-30 11:41:56 PM
原帖由 berki 於 30-1-2011 10:57 PM 發表

oxbow冇分呀
係枝多D,好多花花囉
明明oxbow貴d我都唔明點解桃波唔食#^56^#
我見係兔協見到d草好綠好靚我先決定轉架^^

你是下放係uwants睇下有冇人要.
最衰兔協我覺得好遠...埋把我一定時不時去去-_-
berki 2011-1-30 11:50:41 PM
原帖由 ckv3v 於 2011-1-30 11:41 PM 發表

你是下放係uwants睇下有冇人要.
最衰兔協我覺得好遠...埋把我一定時不時去去-_-

聽你話放左先^^
兔協其實我都覺得好遠
我出開去咪探下d兔仔囉#^9_003^#
ckv3v 2011-1-31 12:32:59 AM
我估uwants 好大機會有人要^^
如果比抱既話我一定時不時就去..一定-3-
berki 2011-1-31 12:16:56 PM
原帖由 ckv3v 於 2011-1-31 12:32 AM 發表
我估uwants 好大機會有人要^^
如果比抱既話我一定時不時就去..一定-3-

做義工咪可以抱囉#^64^#

快速發帖