有咩方塊/買塊野令到個空隙小d@@?
因為好似話太大會生腳瘡@@

thankyou@@
berki 2011-1-31 08:09:58 PM
不如你POST你個籠底出黎?
chunmilk 2011-1-31 08:14:15 PM
我未養兔兔架=.="""
我做個假設架咋.....=.="""
覺得我煩既 SORRY先xD
berki 2011-1-31 08:19:59 PM
原帖由 chunmilk 於 2011-1-31 08:14 PM 發表
我未養兔兔架=.="""
我做個假設架咋.....=.="""
覺得我煩既 SORRY先xD

你未養之前有咩問題記住問呀#^80^#
其實唔應該用網底架
唔平坦兔仔會好似生腳瘡
如果你想養家兔不如你請教下RAYWONG
仲有個兔友係養家兔架
佢係用42"籠
你可以去睇下
http://hk.myblog.yahoo.com/hkrchei2

chunmilk 2011-1-31 08:30:51 PM
THANKYOU哂你比左個咁好既網比我啊!!:054:
我要忍住3月先可以養牙><
有1個月!!!因為我2月尾要去台灣3日><
所以我3月先養得><
ckv3v 2011-1-31 08:35:54 PM
禁你諗好左買咩籠味ar-_->?
我買左戈
IRIS寵物兔家居籠SSR-760比我就接既兔兔.
http://www.petism.net/rabbit/product.php?cid=1507&id=106644
之前我用過.我覺得都幾好;-)
大唔可以話大.但係都唔算細.(講左等於冇講xdd)
佢仲有樣好就係好在佢戈門到係戈d膠板.兔兔出黎戈時唔會kick親.
但係而家我好似見唔到有門市買既-_-?
我都係上web訂=_=
仲要係最後一戈黎xdddddddddddddddddd
chunmilk 2011-1-31 09:00:16 PM
我搵倒啦~~又係YAHOO啊

個個係90x61x61倒
$24x..運費唔知,
可以當圍欄/籠用
ckv3v 2011-1-31 09:21:15 PM
可唔可以pm比一比我@@
berki 2011-1-31 10:20:59 PM
其實yahoo戈d都係係淘寶買...
淘寶直接送去你屋企咪仲好
最多你唔識用我教你#^78^#
chunmilk 2011-1-31 10:34:49 PM
好似好麻煩咁丫ma@@
計埋運費都同yahoo個d差唔多
hkrchei2 2011-2-1 09:36:03 AM
chunmilk,

我家花花係家兔呀~~
可以交流一下丫~~
好開心你喜歡家兔丫~!!!

如果養家兔, 籠一定要大丫~~~
我覺得alex 都唔唔夠丫~  
而家我用緊既係q兔籠, 夠晒大;
不過門係向下開 , 同埋太矮~~
但可改善既~~~
門要包好毛巾, 以免CLICK腳;
可以加多一層, 不過唔加跳板 (跳上跳落易整親~)

睇下你預budget幾多, 如果多既可以考慮\
大約係$9xx-$13xx

兔協有另一款類似既就$6xx

如果最平... 就係我用緊既... $298 (99cm x 53cm x  H 48cm)

chunmilk 2011-2-1 10:20:33 AM
唔該哂你啊@@
我都打算買個90x61既籠比隻兔啊xD
花花好得意啊xD
小小夕 2011-2-1 05:01:07 PM
原帖由 hkrchei2 於 2011-2-1 09:36 AM 發表
chunmilk,

我家花花係家兔呀~~
可以交流一下丫~~

但可改 ...

哇  你個籠系邊買既!!!  勁平 又大又闊落WO
chunmilk 2011-2-1 05:21:24 PM
上網買架@@:055:
ckv3v 2011-2-1 05:48:45 PM
原帖由 hkrchei2 於 1-2-2011 09:36 AM 發表
chunmilk,

我家花花係家兔呀~~
可以交流一下丫~~

但可改 ...

e.
我見R記有賣你第一張圖既籠.
IRIS