見佢E排甘乖~無亂咬野~ 於是我就試下放養佢啦~ (D窿窿喇喇已經封好晒!)

尋晚~ 我入左房扮訓諗住觀察下佢 ~

之後波子B就系房門口度聞我對拖鞋~ 之後又系房門口度睇我 ~ 逗留左1陣之後~

見我無郁過 ~佢就 ~ 1轉身~ 即刻狂跳兔仔舞:021: :021: :021:

可愛到爆 :014: :014: :014:
yanyi:) 2011-2-3 12:37:35 PM
哈哈.我都好想放佢地落地.
不過岩岩買佢地冇耐.sales話冇一個禮拜都唔好俾佢地落地住:043:
放佢地落地都有d驚個地下唔夠乾淨害左佢地/_\
好想睇佢地跳兔仔舞個樣丫:044:
月愛貓貓兔 2011-2-3 12:44:28 PM
你地就好啦...
我芊芊黎左四個月啦
打開佢道門都吾出黎...#^37^#
Qewi'B 2011-2-3 01:00:20 PM

回復 2# 的帖子

我每晚刀會用醋拖地~ 保持乾淨就唔怕:039:
波子我28號先買回家的 ..佢第1曰回到家已經開心到系地下狂跳兔仔舞:021: :021:
你系邊度買咖?? 我系屁屁度買 :037: :037:  heehee*
Qewi'B 2011-2-3 01:01:07 PM

回復 3# 的帖子

點解ge?? 系米少出籠籠玩呀 ??
yanyi:) 2011-2-3 01:05:04 PM
我係金魚街買架.
間野叫I love rabbit~
唔知係咪新開既哩.之前行金魚街都唔多覺有哩間野~
我果兩隻都成日想落地~
不過哩排新年~屋企成日都拜神.(超級討厭!)
肯定唔方乾淨~佢兩個都係過埋個新年先好落地xd
之前Choco好細膽.成日匿埋.
3日過後已經活潑左好多~
一開道門.兩個即刻想搶閘!要同佢地鬥快截住佢地!
仲要我岩岩先拎包糧入屋,未行埋個籠到呠呠已經眼定定企高望到實~哈哈
小賢 2011-2-3 02:01:19 PM
佢心諗:好野,放監喇,仲唔跳返part舞先....:025:
berki 2011-2-3 08:32:32 PM
原帖由 yanyi 於 2011-2-3 01:05 PM 發表
我係金魚街買架.
間野叫I love rabbit~
唔知係咪新開既哩.之前行金魚街都唔多覺有哩間野~
我果兩隻都成日想落地~
不過哩排新年~屋企成日都拜神.(超級討厭!)
肯定唔方乾淨~佢兩個都係過埋個新年先好落地xd
之前 ...

body check左未呀?
祝兔兔身體健康 #^72^#
berki 2011-2-3 08:34:08 PM
原帖由 Qewi'B 於 2011-2-3 10:45 AM 發表
見佢E排甘乖~無亂咬野~ 於是我就試下放養佢啦~ (D窿窿喇喇已經封好晒!)

尋晚~ 我入左房扮訓諗住觀察下佢 ~

之後波子B就系房門口度聞我對拖鞋~ 之後又系房門口度睇我 ~ 逗留左1陣之後~

見我無郁過 ~佢就 ~  ...

係呀我桃波仲係BB既時候成日跟住我望住我
驚我走左唔理佢咁
好傻好可愛呀
rbtdoria 2011-2-3 10:47:10 PM
望住zucca開心到跳兔仔舞
我都會超開心!!
so cute!!:012:
katy)) 2011-2-3 10:48:58 PM
波子心諗: 好野媽媽訓左,可以冇枉管喇!!!
小小夕 2011-2-3 11:42:50 PM
我個2隻 一見我埋籠門口  就.. 用個頭不停撞對門= =  勁想出黎:056:
儀YY~~ 2011-2-4 03:57:37 AM
呃...我果隻= ="救命;;
佢可以自己係個籠到跳兔仔舞= =:044:
yanyi:) 2011-2-4 11:41:41 AM
原帖由 berki 於 2011-2-3 08:32 PM 發表

body check左未呀?
祝兔兔身體健康 #^72^#

仲未帶佢地body check丫.
因為諗住哩排新年.等過左新年先帶佢地去~
其實body check大約要幾錢?_?
鈉米 2011-2-8 01:41:43 PM
body check如果無事既話好似250左右`
如果唔好彩有d咩既就可能唔係呢個價錢~
我bb上次睇左8xx`不過佢係有金錢'冼'同埋買左revolution先係咁=]

快速發帖