來左梁家刀有1星期多了 :039:
似乎完全習慣晒啦:021: 唯一另老娘唔放心就是呢.. 加左T草之後唔多鐘意食 :022: :022:

全身按摸OREO訓得很爽甘 :D

迷人屁股:$

迷人屁股:$

栗子)) 2011-2-5 12:15:33 AM
兔兔可以自由行??廁所用咩墊料??
Qewi'B 2011-2-5 12:34:01 AM

回復 2# 的帖子

除左出街之外~其餘時間都系自由行!:039:
墊料用木粒囉~
第1日帶佢回家果陣買野唔知唔可以用木糠~:011:
不過第2日已經出去買了木粒~:037:
:037:
yanyi:) 2011-2-5 02:35:57 AM
原帖由 Qewi'B 於 2011-2-5 12:34 AM 發表
除左出街之外~其餘時間都系自由行!:039:
墊料用木粒囉~
第1日帶佢回家果陣買野唔知唔可以用木糠~:011:
不過第2日已經出去買了木粒~:037:
:037:

唔係話紙紗好似係最無害?_?
睇書好似係咁講~
有毛毯俾佢訓係度,真係皇帝享受!!
Qewi'B 2011-2-5 04:25:53 AM

回復 4# 的帖子

我看過好似除左木糠系唔可以用之外木粒果d也可以 :070:  heehee*
佢好鐘2;訓系上面 :039: :039:  1訓上去就會申直晒成個身 :021: :021:  太可愛了 :014: :014:  哈哈 ><!
berki 2011-2-5 10:35:22 AM
佢訓係毛毯好可愛呀#^72^#

T草同A草揀
多數兔仔都會揀A草
唔洗擔心,不過都要照放俾佢食
由細培養佢食T草呀
yanyi:) 2011-2-5 01:02:30 PM
原帖由 Qewi'B 於 2011-2-5 04:25 AM 發表
我看過好似除左木糠系唔可以用之外木粒果d也可以 :070:  heehee*
佢好鐘2;訓系上面 :039: :039:  1訓上去就會申直晒成個身 :021: :021:  太可愛了 :014: :014:  哈哈 ><!

哈哈.可能因為冬天~
夏天佢就會要求要竹席架喇xd
crystal0202 2011-2-5 09:48:28 PM
好得意呀,要好好照顧佢呀!><
Qewi'B 2011-2-5 10:10:04 PM

回復 6# 的帖子

HEHE* 知道 :021: :021:
Qewi'B 2011-2-5 10:10:46 PM

回復 7# 的帖子

哈哈~ 我地E D兔奴要好好服侍大少:037: :037: :037:
Qewi'B 2011-2-5 10:11:18 PM

回復 8# 的帖子

哈哈~ 我會好好照顧佢 :039: :039:
千秋王子 2011-2-6 06:32:38 AM
兔仔唔會係上邊尿尿@@?
放出黎自由行要小心電線~~
波子幾cute:001:

快速發帖