今日因為我要去買草啦....
咁我就去左花園街竉x便利啦.....
咁我次次去都會睇睇門口果d兔兔.....
咁我今日一睇就睇到一隻白色既好似係迷你家兔好似硬曬咁訓係到.....
我睇一睇佢2隻眼紅左同個nose好黃.....
好唔活潑....
有另一隻啡色既好似係cat兔陪佢....
我知佢be sick但我同d friend講果d人員就啤住我囉.....
唔知點好....
各位兔友你地快d去睇下係唔係真係be sick呀....

小小夕 2011-2-12 01:05:22 AM
系米白色 藍眼個隻???
我之前去有隻又系病樣 訓左系到><陰公
bbandwingki 2011-2-12 01:12:59 AM

回復 2# 的帖子

5555......
Futagoza_Kaniza 2011-2-12 01:37:09 AM
特別係而家兔年, 救得幾多隻? 當你救完果幾隻, 佢地又會再入一批新既兔仔.
raywong521 2011-2-12 03:11:46 AM
唉....只要有人買...生命就係咁無奈.....
APPLE 2011-2-12 09:16:41 AM
佢哋剩係掛住賺錢, 根本唔會尊重生命~~
yanyi:) 2011-2-12 01:47:56 PM
算啦..唯有望兔兔去得安祥..
如果隻兔兔病到咁既樣..多數都唔會有人買..
就算有人買..可能都係果d貪得意既人..
唔肯俾錢醫佢..都係死路一條...
係個籠度有咁多兔兔陪係佢身邊...
佢都應該安樂d既...唉...

快速發帖