兔兔唔肯食草粉,仲好大力抓我同爸爸…
就算吱左入佢個咀仔,佢都含住唔肯吞!
加上我又要返學,父母又要返工…
我要4點半先返到黎。
我打返E院問,佢話如果係咁叫我帶返兔兔去E院…
俾佢留E觀察同餵佢食草粉…
錢唔係問題…但我怕佢地會整死我隻兔兔。

大家意見如何?
我好唔好帶兔仔去E院留E呢?

connie0909 2011-2-13 03:32:43 PM
個咀仔腫左??又柯爛C??
咁既情況不如帶佢去睇睇E生安心D啦....
留意下佢既情況啦....佢肯唔肯食草呀??
KANA:-$ 2011-2-13 03:38:14 PM
原帖由 connie0909 於 2011-2-13 03:32 PM 發表
個咀仔腫左??又柯爛C??
咁既情況不如帶佢去睇睇E生安心D啦....
留意下佢既情況啦....佢肯唔肯食草呀??

有,但食得好慢…
可能個咀仔痛拉。
佢仲有出黎玩,都有食糧…但屙小左。
請問邊間既E生比較好同便宜?因為我係學生,錢唔多。
我住荔景,邊間最近呢?
唔該哂你。
mylovepet 2011-2-13 03:41:23 PM
KANA:-$ 2011-2-13 03:43:53 PM
原帖由 mylovepet 於 2011-2-13 03:41 PM 發表
應該無事ge, 唔使咁擔心!!

我都希望係咁…但我真係好擔心。
yanyi:) 2011-2-13 03:53:30 PM
um..可以去九龍城睇下dr betty...
不過你預一定要幾百蚊架喇...
同埋如果未夠18歲就要家長陪同先睇得..
想放心d就快d帶佢去睇下醫生啦~
祝佢早日好番~
berki 2011-2-13 03:56:11 PM
綠色尿@@
唔係話食左有胡蘿蔔素既菜先會變紅紅地色
但係唔會有綠色架BOR #^66^#
快D去BETTY度啦
紅磡都OK架兔友話
connie0909 2011-2-13 04:13:09 PM
九龍動物診所 Kowloon Veterinary Hospital
Dr. Betty or Dr. Yan or Dr.Ma
九龍九龍城啟德道24及26號地下
tel: 2382 3300

紅磡獸醫診所
Dr. Andrew Pilling
九龍紅磡黃埔新村民泰街30號地下
電話:2330 7566
急症:7111 0818 呼174

可以去睇睇E 兩間...
ccychoy 2011-2-13 04:37:49 PM
原帖由 yanyi 於 2011-2-13 03:53 PM 發表
um..可以去九龍城睇下dr betty...
不過你預一定要幾百蚊架喇...
同埋如果未夠18歲就要家長陪同先睇得..
想放心d就快d帶佢去睇下醫生啦~
祝佢早日好番~

我未夠18自己一個都得
yanyi:) 2011-2-13 10:40:34 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-2-13 04:37 PM 發表

我未夠18自己一個都得

我就係早幾日去未夠18佢唔俾..
m1k1 2011-2-14 12:23:23 AM
你有冇生理嚴水?(吾系con水!) 你可以搽D上去,但我吾知兔仔lam左有冇事
Tak0 2011-2-14 12:28:53 AM
你係KANA@@
?
小小夕 2011-2-14 12:49:36 AM
你系今日用毛巾包住兔兔睇醫生個個女仔@@??
KANA:-$ 2011-2-14 12:55:08 AM
原帖由 Tak0 於 2011-2-14 12:28 AM 發表
你係KANA@@
?

係啊,你係?
KANA:-$ 2011-2-14 12:55:52 AM
原帖由 小小夕 於 2011-2-14 12:49 AM 發表
你系今日用毛巾包住兔兔睇醫生個個女仔@@??

我用個紅色狗袋袋住隻兔兔架喎。

快速發帖