:063: :063::063:之前我喂野食被兔兔食,點知...........我隻手指被兔兔當野食咁...大力地咬~好痛!!!:011:
你地有冇試過??

raywong521 2011-2-14 10:19:54 PM
初初我用手餵野比阿仔食,佢都會唔小心咬到我,餵多幾次,阿仔就學識就住,無咬到我lu:039:
ookk00 2011-2-14 10:26:40 PM
原帖由 raywong521 於 2011-2-14 10:19 PM 發表
初初我用手餵野比阿仔食,佢都會唔小心咬到我,餵多幾次,阿仔就學識就住,無咬到我lu:039:

我隻兔兔其實都識...但唔知係咪因為抵唔住食物的誘惑而[失手]!!
ccychoy 2011-2-14 10:30:03 PM
有次我餵佢食野.佢吾小心咬到我.跟住我大叫.佢就動也不動甘露出一個後悔樣:050:
之後佢就小心左
m1k1 2011-2-15 12:20:43 AM
試過比人地隻兔咬,隔左陣先知流血,仲要系吾少血==...
mylovepet 2011-2-15 12:35:43 AM
twpig 2011-2-15 09:56:28 AM
成日被咬的啦~
梳親毛就唔鍾意,梳幾下就咬人大脾的了...:059:
Stone2046 2011-2-15 10:23:50 AM
毛好中2咬我地件衫,佢根本係口痕啊~~:051:
yanyi:) 2011-2-15 11:00:29 AM
呠呠宜家一上黎我身就係咁咬我= =...
超級口痕架佢~_~當我係野食!!
不過又唔係好痛@_@
ping_1312 2011-2-15 01:05:59 PM
上次我拎食物兜餵野比佢食-.-
佢無啦啦咬我 系好多血果隻仲依家未好番- -
berki 2011-2-15 01:08:48 PM
原帖由 Stone2046 於 2011-2-15 10:23 AM 發表
毛好中2咬我地件衫,佢根本係口痕啊~~:051:

我波波都好鍾意咬我d睡衣= =件件都俾佢咬過
桃桃會咬我隻手...
有次佢係我張床挖挖下我係佢面前執一執便便佢就咬左落黎...好痛#^56^#
不過平時我餵佢食野,佢都會輕輕咬我,驚整痛我架#^65^#
ookk00 2011-2-15 04:17:55 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-2-14 10:30 PM 發表
有次我餵佢食野.佢吾小心咬到我.跟住我大叫.佢就動也不動甘露出一個後悔樣:050:
之後佢就小心左

:016: 你就好啦!起碼佢會動也不動甘露出一個後悔樣,但我果隻聽到我大叫就開心到 狂跳[兔仔舞]!!!之後仲周圍搵野食,一D都唔後悔

Stone2046 2011-2-15 05:54:30 PM
有1次抱毛毛上身,佢咬我衫,但我衫薄薄地咬到我肚仔d肉...
痛到丫!!!! 之後話左佢一輪....但見到佢個無知樣就嬲唔落了~:043:

佢都層經哎爛我d袋呀,mouse呀........:041:
berki 2011-2-15 06:05:18 PM
原帖由 Stone2046 於 2011-2-15 05:54 PM 發表
有1次抱毛毛上身,佢咬我衫,但我衫薄薄地咬到我肚仔d肉...
痛到丫!!!! 之後話左佢一輪....但見到佢個無知樣就嬲唔落了~:043:

佢都層經哎爛我d袋呀,mouse呀........:041:

好彩佢冇咬過我d袋..
滑鼠咬過1隻...
電話叉電咬過1個
headphone咬左3個#^59^#
紙皮箱n個
草既膠袋穿左n個
床上公仔2個 #^56^#
被咬過3張-.-
ookk00 2011-2-16 04:39:18 PM
原帖由 Stone2046 於 2011-2-15 05:54 PM 發表

:047: 兔兔都曾經咬爛我袋呀!!

快速發帖