佢到底係咪兔仔黎ga...
再一次變成隻貓咁
XD

紫雪女 2011-2-20 12:19:23 AM
好可愛呢:023:
跳跳扎
貓貓...兔泥?XP.
ching` 2011-2-20 12:38:58 AM
我隻兔兔都係咁 xp
我真係好驚佢趺親:056:
rnrni 2011-2-20 12:44:07 AM
係獅子兔黎~~

唉呀.係啦.. 但係又阻止唔到佢跳..
佢跳完又跳返落地果下好高ar..
之後又好似好開心咁繼續係咁跳....
我抱返佢落地佢又跳過
好似好過癮咁
跟住仲要係咁跳兔仔舞
真係吹脹
long~spirit 2011-2-20 12:46:15 AM
真係幾好身手啵^^:001: :001:
elvisli 2011-2-20 02:08:38 AM
跳左上去唔好比佢自己跳落黎呀,你見到應該係快點抱番佢落黎

兔兔既骨太跪了...斷斷骨點算
raywong521 2011-2-20 04:01:29 AM
好身手~~

但係主人要小心D,小心兔兔會跌親,跌親就手尾長了
傘仔)) 2011-2-20 10:33:07 AM
好輕功:010: :010: :010:
lammfy 2011-2-20 01:06:21 PM
輕功水上飄重現江湖,佩服佩服!何時有空教我家兔兔(胖兔一隻,差不多未見過他跳!)?:001: :073: :001:
rnrni 2011-2-20 04:45:24 PM
我已經次次都抱返佢落地..((
但係佢好似有心咁..又跳返上去.. 追到我死..
我都好怕佢跌斷d骨.   = =
有咩方法令佢唔跳上去= =
明月 2011-2-20 06:41:32 PM
我隻豆腐花都係成日跳上個櫃度,
仲要次次都要在我出左門口送我個囡囡
返學果陣就來作反。
小賢 2011-2-20 09:06:54 PM
食過下夜粥喎...:060:
carrotyan 2011-2-20 10:58:40 PM
真係要小心d
我家精靈試過係梳化跳落地都扭親
嚇死我 好在過一陣又無事咋~
佢地用錯力落地就大獲:046:
stanfield 2011-2-21 12:43:39 AM
我覺得真係唔好比佢跳慣,唔怕一萬,至怕萬一。我諗可以加d欄,等佢戒左跳,真係太高了
yanyi:) 2011-2-21 04:48:54 PM
好可愛丫!真係跳得好高!
不過就要麻煩主人睇得佢實d快快手抱番佢落地喇~_~

快速發帖