我其實已經用左一星期膠墊!有留意Boxing一直都無咬!剛剛佢突然間咬左食左!兩三秒既事!叫都無用!好驚!點算!?
beatrice1229 2011-2-20 12:58:51 AM
食左5mm都有~好驚
raywong521 2011-2-20 04:06:39 AM
若果食左少少都唔驚既~可以痾返出黎...不過最好都係小心為上

可以留意返兔兔既屎屎有無細粒到,若果都係正常,就不用太擔心,若果有異常就要睇醫生
berki 2011-2-20 10:42:08 AM
唔驚呀,我桃桃都試過,係會屙到出黎架~
佢食膠墊就唔好俾佢啦@@
用其他佢咬唔到既
beatrice1229 2011-2-20 11:27:41 PM
好好彩,到目前為止無咩異樣!擔心到我同兔爸成晚無咩訓!真係放下心頭大石!
不過我想講!琴晚半夜三更係完全無助既情況下,我打左去廿四小時愛協想求助下!可惜真係勁無奈!我講左比個所謂獸醫助理知發生咩事,問佢一般咁既情況可以做咩,有無必要立即睇醫生!佢既答案係”你唔係我地既會員,黎唔黎睇你自己諗啦,不過睇就要千三蚊,你自己睇情況!”我已經急到喊,一聽到咁,真係火都黎!唉~好彩無事!
lolowinnie 2011-2-21 04:12:22 PM
唔好咁緊張,會屙到出黎,你咁急都無用,愛協0的人係唔會理嫁,哈哈~你呢幾日留意吓啦,
你咁緊張搞到你哋自己瞓唔著,一陣3個一齊病咪仲衰
yanyi:) 2011-2-21 04:47:07 PM
愛協d態度真係...唉-____-
好彩冇事~唔好俾佢用膠墊喇!

快速發帖