終於係1月28日Wafer 有人領養啦~~~ 佢係兔恊都一段日子啦由於佢雙腳天生向內彎,小便時可能會不能打開雙腳,所以有時有尿灼傷的情況。須每日做柔軟腳仔運動同食對骨骼有幫助的藥物。.....之前俾人領養過不過腳患復發...之前個主人無能力照顧..

不過我好鍾意佢架~每次係兔恊on duty 既時候我都特別照顧佢~ 雖然佢有0的naughty....咬爛左我0的speaker 線....同個洗衣bag....但係好活躍~ 勁鍾意食野...而家減肥中....日日出黎跑好似減左0的啦 =)不過呢....仲未同我小B bond 到~ 仲有小小打架既~ :074:

我好鍾意食藥既~

我好鍾意食藥既~

ernie168 2011-2-24 02:00:17 PM
WAFER好可愛丫,太好了~ :002:
月愛貓貓兔 2011-2-24 03:53:44 PM
WAFER好得意
好似好乖咁#^65^#
mylovepet 2011-2-24 05:49:42 PM
yanyi:) 2011-2-24 06:02:17 PM
好可愛丫!
希望佢兩個快d成為好朋友!
chinggg 2011-2-24 08:44:39 PM
WAFER同小b搵到個好主人,好幸福:038:
rbtdoria 2011-2-24 10:35:04 PM
希望Wafer & 小B 快d做好朋友!!

又會鐘2食藥0既~?
唔通d藥係甜的!???
因為zucca都鐘2食...:026:
elliotkawing 2011-2-24 10:46:41 PM
NICE TO MEET YOU~~~
小B同Wafer 都好可愛呀:055: ~~~
emily_520825 2011-2-25 04:30:43 PM
唔知呀....不過我聞過我覺得好難聞lor .......:043:
cordede 2011-2-25 04:52:45 PM
寶寶睇醫生個時個助護講過話有d藥兔兔會好鍾意食∼
寶寶就至愛for呼吸道感染既抗生素∼因為係士多啤梨味∼
但一到要食止痛藥.....佢就喊喇:027:
emily_520825 2011-2-25 05:30:41 PM
仲有幫助消化既"橙汁"佢地都鍾意....甜呀ma:040:
小小夕 2011-2-25 05:33:38 PM
上次整遷腳 醫生比左d 消炎止痛  我隻兔仔都不停lam= =  開頭仲怕佢唔食
heidiho925 2011-2-26 11:23:57 AM
好得意呀....
D毛色MIX得幾靚~:020:
我家的MOMO 2011-2-26 01:07:38 PM
我領養MOMO果時(09年7月)係同Wafer前主人一齊上課架,當時我問:佢後腳唔可以張開要特別照顧架喎,佢地仲答我:無問題,仲可以俾佢响花園度玩!當時我諗真係好啦,Wafer有新屋企啦,仲會好開心呢!!!估唔到佢俾人放返去兔協,好彩Wafer夠堅強,又遇到你.......:038: :038: :038:
cordede 2011-2-26 06:12:13 PM
原帖由 我家的MOMO 於 2011-2-26 01:07 PM 發表
我領養MOMO果時(09年7月)係同Wafer前主人一齊上課架,當時我問:佢後腳唔可以張開要特別照顧架喎,佢地仲答我:無問題,仲可以俾佢响花園度玩!當時我諗真係好啦,Wafer有新屋企啦,仲會好開心呢!!!估唔到佢俾人放返去 ...

D人係咁ga喇...成日都高估自己既能力,
一見到d兔仔得意...就幻想/妄想自己會放棄d私人時間同金錢去陪佢地...
到熱戀期過左喇,咪嫌麻煩送走隻兔仔~:052:

快速發帖