哈哈!好開心!:031: :031:
財爺現兜兜派錢,又有退稅,本來重想要星期日上街遊行,現改在旺角金魚街遊行,先洗未來錢(今次兔媽唔會鬧)!哈哈!:032: :032:
買多幾塊圍欄,擴大我家少爺Happy仔的活動範圍;買多D草和糧,Happy仔今次肥仔啦!留一半做兔兔健康基金,身體檢查和絕育的醫生錢有著落了。哈哈!:053: :053:
各位親愛的兔友又會點洗這$6000和退稅呢?:017: :017:
月愛貓貓兔 2011-3-3 09:27:59 AM
#^58^# #^58^# 芊芊有基金係手,不缺錢
反而係兔奴的我等錢駛lo
果$6k 諗住買部手提電腦 or 去旅行!!~
all_loving_it 2011-3-3 11:50:16 AM
突然多出$6,000的確令人好開心, 其實D錢除左用响自己D寶貝身上之外, 大家不妨將依份驚喜+快樂同其它可憐無依既兔兔分享, 等依D可憐既小生命都能得到一點溫暖喔:002:
yanyi:) 2011-3-3 12:10:34 PM
多完果6k,想唔通漲都幾難!
以後兔兔用品支出肯定多超多lol
berki 2011-3-3 01:10:14 PM
6k全部放入兔兔基金#^64^#
小小夕 2011-3-3 01:56:53 PM
用3千 - 絕育!!!:039:
doublet531 2011-3-3 02:08:36 PM
俾豆豆e病@@
佢有側頭呀...都唔知幾時好得番~~:056: :056:
當我聽到有錢派時超開心..~~~:073: :073:
本身仲擔心緊e藥費既問題tim~~
月愛貓貓兔 2011-3-3 03:34:56 PM
原帖由 aguiler 於 3/3/2011 02:20 PM 發表
豆豆會好番架喇..唔洗太擔心..
其實我聽到話派錢,我都即刻唸到點用,就係同正楠正賢絕育!!

正好每兔$3,000^^
哈哈....
cordede 2011-3-3 04:26:53 PM
呢6千蚊岩岩好找埋寶寶淨返個半d醫藥費~:073:
Futagoza_Kaniza 2011-3-4 12:47:36 AM
唔會用, 儲起佢. 留嚟做兔兔後備金.

快速發帖