1P 幣
如題, 想問, 因為佢曉去 廁所 小便 (基本上好少失準) + d d 大便

但係平時都會係 休息 or 食野地方大便, 由其食野個位極嚴重,

休息個位, 數量又唔叫少, 一日都十幾廿粒 ...

咁係咪叫做 "識去廁所" ? :056:
小小夕 2011-3-4 03:53:32 PM
兔仔唔同人 佢地邊食邊屙    兔仔叫食物機器 不停吃不停屙
大便唔緊要   易清理   
我覺得識去小便已經可以叫做識去廁所0.0

super4)) 2011-3-5 03:32:04 AM
識自己跳入厠所柯尿尿,就表示佢識,如發現其他地方有便便,我覺得無所謂,反而尿尿不是在厠所內柯,就表示佢一係「轉登」,一係掛住瞓覺,一係貪懶費時入厠所。當我發現佢唔喺厠所柯尿時,我會打佢Pat Pat,罵佢,佢好似知咁,會去返厠所:043:
yanyi:) 2011-3-5 09:42:49 PM
我屋企呠呠到宜家都仲係鍾意周圍柯~
我都係奈佢唔何~_~
sammy)) 2011-3-6 01:36:53 AM
係! 曉去廁所小便已經可以叫做識去廁所!
:002: :002:
小賢 2011-3-6 01:50:04 AM
我都覺得係,我BB好細個已經識企上去佢個尿兜呵尿呵屎,
其他地方唔會呵尿,但屎屎一定周圍有幾粒,已經叫好生性啦...:022:
Keewee)) 2011-3-6 02:57:14 PM
:054: 原來係咁
咁, 以前養過的, 家兔 更醒目, 大小便都好少出錯.
mankin_tung 2011-4-7 01:37:32 AM

回復 3# 的帖子

我見佢唔係次所尿尿,,
佢好似唔知個個係次所..
教佢唔好周圍ALL...佢冇理我禁-0-"
點算好..
phoebe)) 2011-4-7 11:46:13 AM

回復 3# 的帖子

我隻兔都是這樣訓練:057: :057:

快速發帖