嘿嘿...
話說兔爸準備左個大大的surprise俾我
突然向我求婚呀...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zucca都有幫手0架!!!
因為求婚戒指就放左嚮zucca隻耳仔度...!!!
小zu果日戴住戒指真係超靚仔!!:012:
去相!!

仲有兔爸親手整的兔仔屋!!!:021:
好有心機呀~~~so sweet...

仲會著燈0架!!!

兔仔屋個shape係我個logo呢~~!!!

zucca仲跳左上去屋度
可惜間屋太細zucca太肥了...:037:

zucca真係兔爸的大幫手
因為當時我問zucca say唔say yes好
yes就lam我啦
佢lam左
於是...haaa
當然我估到佢會lam我啦...:014:
事後請小zu食大餐!!!
territai1229 2011-3-22 05:01:00 PM
恭喜呀!
我家兔爸都係借左兔兔d草黎同我求婚架.....:023:
佢用左好多草將隻介指埋係個盒入面....

我地就訂左今年11月結婚:038: ....不過結婚真係要用好多錢呀....
係香港都好似仲好d....有好多野都平d...
係澳門乜都貴....d人簡直殺你一頸血.....仲要比氣你受....:019:
territai1229 2011-3-22 05:21:13 PM
[quote]原帖由 JUNOS 於 2011-3-17 12:32 AM 發表
好多謝大家請聽我講

我都唔知
因為我1 個都無辦法獨立

ALTHOUGH 我日日都洗衫買送煮飯

你叫我揾 $1 番黎真係好難

一個人有手有腳點都可賺到d錢既..只怕你唔肯去做既啫....
以前我有一個朋友..情況同你差唔多....
同前友拍左拖住埋一齊都7,8年架喇...佢又係唔洗出去做野...係屋企做家庭主婦...
不過佢前男友就經常出去滾....最後一次仲滾到唔返屋企....
好彩我朋友未同佢結婚..又未有小朋友...
我咪勸佢放手...依家嫁左個台灣人...對佢都幾好架....

而且一個人都可以過得好的....只要你放手...好好真珍身邊既一切....
更好既一定會係前面等你架....le個係我親身娙歷黎架....
lolowinnie 2011-3-23 10:24:46 PM

回復 47# 的帖子

係喎~何苦要咁呢~

快速發帖