我終於反到勒:033: 昨晚開始試反:032:   
今日反完唔郁  仲依埋左眼仔zz左陣:063:
我搞佢D手仔   唔反抗 仲軟淋淋 ..

另外個隻我唔敢反…  我連抱都好少抱佢E加
以前都可以叫做 抱一抱佢去第2個位..  E加唔得 會反抗:024:  
唔知係米之前去睇醫生 個護士嚇親佢..
抱起左佢之後 無喇喇叫...
搞到E加驚左比人抱抱:022:

今日2隻兔仔跑左上我張床到ZZZZ
好可愛  搞到我打緊機都不停令返轉頭望佢地:014:
打緊機個陣   佢仲幫我禁制:068:  

仲有  我想問下你地兔仔腳板D毛咩色..
我個2隻 灰灰地.. 我試過用唔係好濕既毛巾幫佢地清潔過 但都係咁既色...
但其實正常兔仔 係米奶黃色嫁D毛毛:013:

sallykit 2011-3-14 01:41:18 AM
:020: 嘩兔兔好Q喔^^我今日都試過反∼可惜食左兔爪:036:
小小夕 2011-3-14 03:47:46 AM
原帖由 aguiler 於 2011-3-14 01:39 AM 發表
好可愛~~:023:
正賢係病到反抗唔到先會比我抱一陣:022:

正賢 又再好返D未丫

原帖由 sallykit 於 2011-3-14 01:41 AM 發表
:020: 嘩兔兔好Q喔^^我今日都試過反∼可惜食左兔爪:036:

這隻指甲不尖  不咬人 我先敢反..

另外個隻.. 我真係好驚:013:
berki 2011-3-14 09:21:00 AM
如果唔係全白既兔兔
腳板應該係黃黃地灰灰地架
芝麻好似貓仔呀xd
小小夕 2011-3-14 12:53:31 PM
原帖由 berki 於 2011-3-14 09:21 AM 發表
如果唔係全白既兔兔
腳板應該係黃黃地灰灰地架
芝麻好似貓仔呀xd

黃黃灰灰...
我啡色個隻 手仔黃黃地 望落去黃黃地灰灰地  應該係乾淨個D黎..
黑色D毛仔 比較灰D  算唔算正常.. 好似佢個身D灰毛 既淡灰暗黃:024:    望落去好似好污穢

我黑色個隻 .. 依排唔係咬籠  係咬扣  
係甘咬咬咬咬..  佢再咬 我拆鬼左佢:013:
berki 2011-3-14 01:10:21 PM
原帖由 小小夕 於 2011-3-14 12:53 PM 發表

黃黃灰灰...
我啡色個隻 手仔黃黃地 望落去黃黃地灰灰地  應該係乾淨個D黎..
黑色D毛仔 比較灰D  算唔算正常.. 好似佢個身D灰毛 既淡灰暗黃:024:    望落去好似好污穢

我黑色個隻 .. 依排唔係咬籠  係 ...

如果佢本身D毛黑黑灰灰
腳板底係咁既色都應該係正常架
或者佢細個未識去廁所戈陣染到,未甩哂色
我波波係學識去廁所之後~3-4個月腳仔先冇咁黃架
幫佢梳多D腳板底 #^64^#
小小夕 2011-3-14 01:25:53 PM
原帖由 berki 於 2011-3-14 01:10 PM 發表

如果佢本身D毛黑黑灰灰
腳板底係咁既色都應該係正常架
或者佢細個未識去廁所戈陣染到,未甩哂色
我波波係學識去廁所之後~3-4個月腳仔先冇咁黃架
幫佢梳多D腳板底 #^64^#

梳搵咩梳  梳好?
我平時都係搵針梳 慢慢力梳

yanyi:) 2011-3-14 05:58:06 PM
好可愛丫~
幫你禁制咁叻@_@哈哈!
俾護士嚇親..真慘~_~
connie0909 2011-3-14 08:38:07 PM
好得意呀佢地...
我隻兔兔唔會係我張床到中槍:044:
rbtdoria 2011-3-14 09:36:51 PM
佢地好可愛呀...~~~:012:
lammfy 2011-3-17 10:33:51 AM
我家大少Happy仔很識睇人蝦,兔媽反佢就死都唔比,抓來抓去!不過對兔爸我就扮乖,略用力捉緊他就不會反抗(可能知反抗都無用,哈!哈!),任我凌辱!所以對兔如對人般,越就他就越唔聽話,真的吹脹!:053:
katy)) 2011-3-17 01:32:15 PM
喺生寶床都瞓得咁甜~ 好可愛呀 #^30^#

快速發帖