係咁既..  今日得閒上左兔協
念住買可以放係廁所吸尿尿既粒粒

佢介紹左我用木粒..佢話佢地d兔兔都係用依個:070:   
(d木味好強勁:026:   連我索到都覺唔好嗅 兔兔會唔會唔舒服?)

你地用開邊d ..  會唔會又係勁大陣味?    因為d木味真係好西利:029:
用埋佢吸左尿之後原來會散開左:066:    你地用緊既都會:063: ?
wesky 2011-3-20 01:08:37 AM
木粒既特性係咁架
有d 木粒好大味, 如果接受唔到, 可以試下轉第二隻, 或將兔兔食剩既草鋪係木粒上面~ ^^
raywong521 2011-3-20 01:21:26 AM
我都係用木粒,幾好用~我對仔女,我同兔爸都接受到d味,你可以選一隻無咁大味既,我記得兔栛唔止賣一隻木粒
小小夕 2011-3-20 01:30:51 AM
我冇問佢有幾多種木粒丫:061:
我見佢介紹比我..       用完依包先..  都好大包下:063:
twpig 2011-3-20 10:01:41 AM
你咪試下用住先,其實一般兔兔都唔會抗拒呢一陣味道的.
我家d 兔兔都用緊兔協那種木粒.
小小夕 2011-3-20 11:06:18 AM
原帖由 twpig 於 2011-3-20 10:01 AM 發表
你咪試下用住先,其實一般兔兔都唔會抗拒呢一陣味道的.
我家d 兔兔都用緊兔協那種木粒.

佢地丫   E加4處屙=_= 明明廁所係格雜都唔用
mylovepet 2011-3-20 01:33:56 PM
砵仔糕 2011-3-20 02:42:44 PM
我都用開兔協既木粒~都幾OK~~其實用耐左就發覺冇咩味~~
angelaska 2011-3-20 06:30:39 PM
我都係用兔協買的ONO木粒,好好用
吸水又吸味
木粒吸水係會散開架
我果包十磅(唔記得係唔係) 都係好大包,
不過一個月都用左一半!
樓主你有兩隻兔兔都應該好快用晒~
horacerabbit 2011-3-20 06:49:59 PM
如果兔兔對木粒會鼻敏感,係咪ono都唔岩用??
依家用care fresh natural唔吸味
我見係全天然冇化學物質先買
berki 2011-3-20 08:10:46 PM
其實我覺得木粒好香#^54^#
我用FELINE FRESH呀
wanga113 2011-3-20 08:55:36 PM
我用開紙粒! 係8號兔買既...
佢都係吸左尿之後會散開! 我覺得幾好用! 我都用呢呢隻紙粒好耐!
yanyi:) 2011-3-20 09:18:32 PM
聞多左就唔覺架喇~
如果真係唔鍾意陣味用紙粒都ok丫
hh0 2011-3-20 11:09:17 PM
你係咪買左felixx frexx, 呢隻牌子好大陣木味, 受唔受得就睇個人,
要無味既木粒可以買woodycxx, plospxx, ONO
對於兔兔來講應該無分別既

小小夕 2011-3-20 11:13:10 PM
原帖由 hh0 於 2011-3-20 11:09 PM 發表
你係咪買左felixx frexx, 呢隻牌子好大陣木味, 受唔受得就睇個人,
要無味既木粒可以買woodycxx, plosaxx, ONO
對於兔兔來講應該無分別既

係丫.. 佢就係介紹依隻比我..  = =
e加我冇倒甘多 同嗅慣左都ok..

但岩岩第1次用 包野一開  哇 個陣味... 勁到我....唔舒服:065:
我仲一打開索下咩味..  一索... 中招

快速發帖