好奈無見啦咁多位;>

脾氣兔dem0n最近真係成日發爛炸四圍屙尿~_~
搞到兔奴我日日起身都要幫大小姐清籠:068:
可悲囉~dem0n換d新毛毛淺色左好多~同埋一撻撻-.-
會唔會之後都係咁架>0<

而bb就認真聽話><`好抵錫, 唔洗咁激心/_\`
不過d毛色就由茶色變左銀灰色-0-`
係時候剪毛毛~_~見到佢都覺得熱sosad`

兔奴今日奉上大小姐同乖乖仔既試食菜菜相, 睇黎佢地真係幾中意食啵:060:

demon換毛毛*0*

demon換毛毛*0*

berki 2011-3-21 09:53:52 AM
BB D毛換得好勁...唔覺唔認得佢#^51^#
katy)) 2011-3-21 01:39:29 PM
DEMON銀灰色,好型 #^51^#
我兔仔夏天全白,冬天會生黑毛 (鼻有2粒墨/耳&尾有雜毛). 我諗DEMON都係
mylovepet 2011-3-21 04:50:03 PM
鈉米 2011-3-21 04:57:33 PM
原帖由 aguiler 於 2011-3-21 12:25 AM 發表
換完毛唔同左樣!!
我家正賢最近都周圍痾,激死我!!我d被,床,地毯都比佢.....:013:

~_~我個大小姐唔中意食momi既草, 跟住就尿落去..
尋晚轉返oxbow佢今朝即刻無尿...
但相反bb就尿左落去-3-`可能天氣濕d草放過夜佢唔中意~_~
鈉米 2011-3-21 04:59:06 PM
原帖由 berki 於 2011-3-21 09:53 AM 發表
BB D毛換得好勁...唔覺唔認得佢#^51^#

佢直頭係由茶色變左銀灰色-.-
d短既毛毛真係銀色...同埋個鼻仔愈黎愈灰黑...
兔爸話佢大個仔生s0...
鈉米 2011-3-21 05:01:42 PM
原帖由 aguiler 於 2011-3-21 12:41 PM 發表
之後個身會唔會變左全白色架@@

佢返黎果陣貼得地既毛都係白雪雪~_~
不過應該唔會全白咁恐怖掛-0-`
如果係咁應該會無人認得佢:024:
鈉米 2011-3-21 05:04:21 PM
原帖由 katy 於 2011-3-21 01:39 PM 發表
DEMON銀灰色,好型 #^51^#
我兔仔夏天全白,冬天會生黑毛 (鼻有2粒墨/耳&尾有雜毛). 我諗DEMON都係

demon既舊毛毛長過新毛毛好多-3-
d新毛毛又軟林林:021: 摸落去好正啊~~~~
yanyi:) 2011-3-21 05:26:26 PM
好可愛丫~
唔知點解呠呠到宜家都唔肯換毛= =
咁快幫佢地剪毛?黎緊又凍喎!
ccychoy 2011-3-21 05:54:50 PM
你隻兔兔換毛變左黑色:011:
rbtdoria 2011-3-21 09:33:56 PM
換毛換到唔同左兔...
期待佢繼續變色...!! :021:
鈉米 2011-3-21 11:52:01 PM
原帖由 yanyi 於 2011-3-21 05:26 PM 發表
好可愛丫~
唔知點解呠呠到宜家都唔肯換毛= =
咁快幫佢地剪毛?黎緊又凍喎!

我阿b佢啲毛長得黎又密,見佢呢排成日好熱咁去啲磚度中槍,都係時候剪架啦!
鈉米 2011-3-22 12:35:15 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-3-21 05:54 PM 發表
你隻兔兔換毛變左黑色:011:

哈~係啊~2隻b既色差唔多啦而家:037:

快速發帖